To je to što me zanima!

Kranjčar i Pletikosa igraju, Modrić se vraća na teren...

Redknapp računa na Kranjčara i Pletikosu za ogled protiv Arsenala u Carling Cupu. Dobra je vijest i da strateg Spursa opet računa na Modrića
Vidi originalni članak

Tottenham je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio da je Luka Modrić na putu povratka natjecateljskom ritmu. Modrić je ozlijedio natkoljenicu lijeve noge u susretu 4. kola Premiershipa protiv West Bromwicha (1-1) igranom 11. rujna, nakon čega je propustio susrete s Werderom u Ligi prvaka i Wolverhamptonom u prvenstvu.
Sada se Modrić vratio momčadskim treninzima, a nezavisna britanska radio-postaja Talksport javlja da bi ponovo mogao zaigrati već sljedeće subote na gostovanju kod West Ham Uniteda.
- Luka je ponovo u kadru i lijepo se oporavlja. Bit će sjajno imati veću konkurenciju za svaku poziciju - komentirao je Harry Redknapp.
No, prije gostovanja kod West Hama, Spurse u utorak očekuje utakmica Carling Cupa s Arsenalom na White Hart Laneu. U toj će utakmici Redknapp dati priliku nekim igračima koji nisu dobili toliko prilike u dosadašnjem dijelu sezone.
- Imamo puno igrača kojima su potrebne utakmice poput Nike Kranjčara, Davida Bentleyja, Wilsona Palaciosa i Giovanija, sve redom vrhunskim igračima - izjavio je Redknapp u najavi velikog gradskog okršaja koji će propustiti Vedran Ćorluka zbog ozljede leđa zadobivene na treningu.
Stipe Pletikosa prema najavama bi trebao zaigrati u prvih 11 i tako debitirati u dresu Spursa po dolasku iz Spartaka na posudbu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zed_zed 20.09.2010.

    igra stipe - trpaj na arsenal ;)

  • monopoly123 20.09.2010.

    ..niko bjezi odatle u klub gdje ces igrat.....

  • silvianavarro 20.09.2010.

    Ev im fenomenalna prilika da udu u prvih 11,možda ne toliko važna utakmica al ujedno i uzasno teska

Komentiraj...
Vidi sve komentare