To je to što me zanima!

Kranjčar: Protiv Arsenala imat ćemo više prostora

Niko Kranjčar komentirao je minimalni poraz (0-1) Tottenhama od Stoke Cityja na White Hart Lineu te najavio utakmicu protiv Eduardovog Arsenala
Vidi originalni članak

Tottenham je izgubio na svom terenu od Stoke Cityja, a hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar medijima je objašnjavao taktiku momčadi, odnosno zašto su igrali uglavnom na duge lopte.
- Kada ostanete s desetoricom, kao što smo mi ostali nakon Lennonove ozljede, teže je probijati se kroz suparničku obranu, a Peter Crouch nam omogućava da miješamo stil igre, što smo tražeći njega i pokušavali - kaže Niko i dodaje:
- Moramo biti zadovoljni šansama koje stvaramo ove sezone, a posjed lopte kojeg imamo u nogama u domaćim utakmicama je očekivan, pogotovo u susretima protiv momčadi koje se dolaze braniti poput Stoke Cityja - kazao je Kranjčar, a nadovezao se i na sljedeću utakmicu koju Spursi igraju protiv Arsenala.
- U susretu protiv Arsenala imat ćemo više prostora, ali i oni će biti opasni kada krenu naprijed. Jasno nam je da ćemo se morati dobro braniti protiv njih - zaključio je Kranjčar najavom utakmice 11. kola koja će se na Emiratesu igrati nadolazeće subote.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare