To je to što me zanima!

Kranjčar: 'Sreća što mi je ušla'; Redknapp: 'Pokazao je klasu'

Trener QPR-a Harry Redknapp bio je pun hvale za hrvatskog veznjaka Niku Kranjčara čiji je slobodnjak u finišu utakmice protiv Stokea donio bod njegovima...
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar spasio je svoj QPR u utakmici protiv Stokea. U 88. minuti sjajno je izveo slobodni udarac i pogodio za konačnih 2-2 .

- Moramo biti sretni što smo osvojili bod . Nismo zadovoljni kako smo otvorili utakmicu, ali smo dobro reagirali nakon što smo gubili. Sva sreća, slobodnjak je ušao - rekao je Kranjčar nakon utakmice.

- Pokazali smo karakter i mislim da je to vrlo važno. No možemo još napredovati.

Kranjčara je pohvalio i trener Harry Redknapp .

- Bio je to sjajan slobodan udarac. Niko je pokazao klasu. Kada je dosuđen slobodni udarac, nadao sam se da će nas izvući i napravio je upravo to. Nema igrača kojega bih radije vidio na tom mjestu od Kranjčara - rekao je Redknapp pa nastavio s pohvalama:

- Došao je ovdje za trećinu onoga što je zarađivao u Rusiji (Kranjčar je zapravo došao iz Ukrajine, op.a.). Pristao je na veliko smanjenje plaće samo da igra ovdje i to je jako rijetko.

Na Nikin slobodnjak osvrnuo se i igrač utakmice, Peter Crouch . Napadač Stokea je s hrvatskim veznjakom dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

- Veliko razočaranje što nismo pobijedili jer smo bili bolji. Znao sam da je Niko prijetnja iz slobodnjaka jer sam ga na treningu vidio 100 puta da tako zabija . Sjajan slobodan udarac - rekao je Crouch.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Palamudan 21.09.2014.

    niko majestore

  • VLAŽNA MAMA 21.09.2014.

    http://www.soccerhighlightstoday.com/2014/09/video-qpr-2-2-stoke-city-premier-league.html

  • MARLES 21.09.2014.

    Najbolji covjek,nogometas kojeg sam uocio u svijetu nogometa..Ne zato sto je nas nego stvarno nikad lose o njemu bas je legenda,igro u Dinamu i Hajduku voli oboje mozda vise Dinamo i mislim da ni purgeri ni tovari mu nista ne zamjeraju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare