To je to što me zanima!

Kranjčara i suigrače zaustavila vjeverica nazvana Luis Suarez

Utrčavanje vjeverice na utakmici između QPR-a i Leicestera izazvalo je opću euforiju među navijačima koji su joj počeli skandirati. S tribina se čulo 'jedan je Luis Suarez'
Vidi originalni članak

Utakmica 21. kola Championshipa između QPR-a, za koji je 90 minuta odigrao Kranjčar, i Leicestera na Loftus Roadu morala je nakratko biti prekinuta jer je na travnjak utrčala vjeverica.

Utrčavanje vjeverice na travnjak izazvalo je opću euforiju među navijačima koji su joj počeli skandirati. S tribina se začulo  'jedan je Luis Suarez', a navijači su jasno aludirali na fizički izgled napadača Liverpoola, ali i njegovu sklonost da grize protivnike (op.a. Suarez je bio kažnjen jer je ugrizao braniča Chelseaja Branislava Ivanovića).

Inače, nakon kraćeg prekida utakmica je nastavljena, a gosti su pobijedili 1:0 te se tako izjednačili na vrhu Championshipa s domaćinom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • cr7rma 22.12.2013.

    dosla gledati nogomet hahahahaha

  • teletubiess 22.12.2013.

    Sjećam se da je vjeverica bila i na polufinalu Lige prvaka 2006. Arsenal-Villarreal.

  • shit_happens_ 21.12.2013.

    rasistička izjava i sprdanja sa izgledom istoimenog igrača sukladno prvailu broj 8 molim administrtora da makne ovaj članak a autoru članka da razmisli dali je on kao novinar ovlašten da ismijava nečiji izgled ;) (znam i ja biti društeno osvjeešten)

Komentiraj...
Vidi sve komentare