To je to što me zanima!

Kraš postavio veliki plakat kao podršku: 'Uz Ivana i Vatrene!'

KRAŠ je svoje sjedište u Maksimiru 'obukao' u platno veličine gotovo pola nogometnog igrališta te poslao jasnu poruku podrške hrvatskoj reprezentaciji i njenim navijačima u Rusiji
Vidi originalni članak

Kada smo pomislili da podrška hrvatskoj reprezentaciji ne može biti veća, KRAŠ je odlučio podići ljestvicu još više. Budući da nas naši nogometni reprezentativci čine ponosnima i uveseljavaju iz utakmice u utakmicu.

KRAŠ je kao strastven navijač Vatrenih oduševio hrvatsku javnost podrškom koja se vidi sve do Rusije.

Naime, KRAŠ je svoje sjedište u Maksimiru 'obukao' u platno veličine gotovo pola nogometnog igrališta te poslao jasnu poruku podrške hrvatskoj reprezentaciji i njenim navijačima u Rusiji.

Sve smo bliže ispunjenju proročanstva Ivana Rakitića i KRAŠ-a da se Domaćice dijele sve do finala. U svakom slučaju, iznimno smo ponosni što su hrvatsku kvalitetu dosad okusili svi od Nigerije, preko Argentine i Islanda, pa sve do Danske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • funky0308 08.07.2018.

    Ja naivac trazim sliku gdje je zastava preko pola "KRASa", a ini pricaju o ovoj reklami?! Pa to je najobicnija reklama, kakva crna podrska?? OK, radi se o odlicno iskoristenoj prilici i marketingu (jos od prije par godina s nesretnim Neymarom) ali bez obzira, to je i dalje samo reklama

  • Don Promillo 08.07.2018.

    Stavite vi rađe cijenu domaćice na 10 kuna, koliko realno i vrijedi.

  • Ironfist 08.07.2018.

    Jesu li platili Rakitiću?

Komentiraj...
Vidi sve komentare