To je to što me zanima!

Balakov u Splitu: Došao sam ovdje jer je Hajduk velik klub

Novi trener Hajduka Krasimir Balakov (45) došao je danas u Split na potpisivanje ugovora s 'bilima'. Konferencija i službeno predstavljanje zakazano je za utorak
Vidi originalni članak

Neću obećati neke velike rezultate na brzinu jer nemam čarobni štapić, no mogu obećati da ćemo žestoko raditi i da će igrači pokazati napredak, rekao je Krasimir Balakov prije nekoliko dana nakon što je postalo jasno da je upravo on novi trener Hajduka.

Bugarski stručnjak danas je stigao u Split na potpisivanje ugovora s Hajdukom, a službeno predstavljanje i potpis s 'bilima' zakazani su za utorak na Poljudu. Balakov tvrdi da je već 'snimio' momčad te da zna što je potrebno za Hajdukov procvat pod njegovom palicom.

- Drago mi je da sam u Splitu jer Hajduk je veliki klub. Plan mi je prvo popričati s predsjednikom Malešom, potpisati ugovor, a poslije toga na redu je samo rad - kratko je rekao Balakov po dolasku u Split gdje će ostati dva dana.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Pivica velika 31.05.2011.

    Tek stigo i već laže.

  • Tomo10 31.05.2011.

    Kao navijač Dinama, želim Hajduku da se što prije konsolidira, i da se izvuče iz ovih "teških vremena", jer je jedini tako moguće imati koliko - toliko zanimljivo prvenstvo. Nema dobrog hrvatskog nogometa bez jakog Dinama i jakog Hajduka, a naravno ni ostalih naših klubova. Po meni je čak i dobro da je Hajduk baziran većinom na domaćim igračima, jest da je kvaliteta slaba ali i to će doći, rastu novi klinci svaki dan, treba ih maknut s ulice, a fala Bogu talenata imamo. Za Balakova nemam pojma što i kako je trenerski dobar, ali barem se nadam da je željan dokazivanja i da će morat dobro raditi ako misli doći do rezultata. Pozdrav svim ljubiteljima dobrog nogometa.

  • nasty_1 31.05.2011.

    pa svi se uce na hajduku jao majko

Komentiraj...
Vidi sve komentare