To je to što me zanima!

Krasna atmosfera u Osijeku; Luka: Dizali ste nas, hvala vam

Osijek i cijela Slavonija bili su se pravi domaćini. Stadion pun, 17061 navijač, službena je brojka, no, bilo je i više navijača. Hrvatski reprezentativci prije nego su ušli u autobus, zahvalili su se navijačima
Vidi originalni članak

Vatreni su u Gradskim vrtovima u Osijeku pokopali Zmajeve iz Walesa (2-1). Podrezali su im krila i otupili ubojite kandže, pokazali su im tko je bolji.

Osijek i cijela Slavonija bili su se pravi domaćini. Stadion pun, 17061 navijač, službena je brojka, no, bilo je i više navijača. Hrvatski reprezentativci prije nego su ušli u autobus, zahvalili su se navijačima, koji su im bili saveznici u ovoj značajnoj pobjedi.

Pogledajte fotogaleriju:

- Temeljito smo se pripremali za ovu utakmicu, jer glavni nam je cilj bio pobjeda. Nije bilo lako jer Wales je dobra ekipa koju nismo podcijenili. Hvala navijačima koji su bili uz nas, njihovo navijanje nas je podizalo onda kada smo i sami pomislili da smo pali. Ovom pobjedom vratili smo se na pravi put, pred nama je jedna prijateljska utakmica, zasluženi odmor i nastavak natjecanja za Euro 2020. godine - rekao je kapetan Luka Modrić.

Ivan Perišić, nije bio raspoložen za izjave, iz Osijeka nije otišao autobusom s ostalim igračima već je ubrzo nakon utakmice otišao je privatnim automobilom talijanskih registarskih pločica. Pjesma navijača nije prestajala, prije utakmice, a niti za vrijeme dok su se vatreni borili na travnjaku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije im smetala niti vrućina, uživali su u svakom trenutku, moglo bi se reći da se Wales susreo s dvostruko jačim protivnikom, svjetskim viceprvacima i raspoloženim navijačima. Taj je dvojac jamčio trijumf na terenu. U Osijeku se slavilo dugo nakon utakmice, poručili su vatrenima da im opet dođu, da će ih rado ugostiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.06.2019.

    Ma Bravo Slavonijo !!!!!!!😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • Gunersss_ 08.06.2019.

    VRH!! Slavonija i baranja su najjj navijaci hrvatske,da je kapacitet 80 000 opet bi se stadion napunio! nema veze sto je ta zupanija u najvecoj banani i sto su najgore place,ljudi su uvijek tu za hrv..a KOLINDA nije pozeljna u Slavoniji,nek se ide sponzorirat dalje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare