To je to što me zanima!

Kratko je u Hajduku trajala lijepa maksimirska bajka

Najavljivao je Vučević pobjedu protiv Croatije, no u Split se vratio razočaran, ljut i bez boda. Ipak, neće kažnjavati igrače zbog nezalaganja
Vidi originalni članak

Sram me, Hajduk sebi ne smije dozvoliti da protiv Intera i Croatije prospe pet bodova, čak i da igra s juniorima, priznao je jučer trener Hajduka te dodao:
- Alibi ne postoji, nije to ni priznanje trenera Croatije kako smo trebali u 40. minuti voditi 4:1, nije ni izostanak petorice igrača, ni umor i ozljeda Oremuša i M. Buljata zbog kojih su zamijenjeni. Strašno sam razočaran i ljut na igrače, "oprao" sam ih na sastanku. Želim pobjednički duh i karakter u momčadi, a toga očito nema. Za pobjedu u Maksimiru igrači su podijelili 120 tisuća kuna nagrade, za remi s Interom i poraz protiv Croatije kazni čini se neće biti. 
- Neće, jer ne mogu tvrditi da se netko ne trudi i ne trenira kvalitetno. Jednostavno ne mogu tražiti od nekoga da mi da ono što on objektivno ne može, a druge igrače nemam. I ja lutam jer ne znam koga i gdje staviti, često nemam priliku ni birati, igraju oni koje u tom trenutku imam na raspolaganju – sliježe ramenima Vučević, ljut i što mu je Tičinović izostao zbog reprezentativnih obaveza.
- Tražio sam od kluba da ne ide, na žalost očito nije bilo moguće. Nije do mene.



POLJUD OPET IZROVAN

Opet su pune ruke posla za radnike na održavanju travnjak na Poljudu. Tek što su popravili oštećenja nastala tijekom koncerta Iron Maidena, teren je opet izrovan subotnjom državnom smotrom vatrogasaca i opet ga treba dovesti u red. I dok šutke posipaju zemlju i popravljaju oštećenja, ne želeći komentirati nerazumnu politiku, Hajdukov oružar Balić u prolazu je dobacio:
- U Hajduku sam 25 godina, ali ovako nešto još nisam vidio. Nakon koncerta i vartogasaca još nam samo fali da dovedu bikove pa da organiziramo bikijadu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jesenjin 06.10.2008.

    se smijem-ispravak

  • jesenjin 06.10.2008.

    hehe willcraft hahaha,i ja po ulici po smijem hajdukovcima hahahaahaha...vucevic svaka cast,tak se igra nogomet,zelim ti jos jaaaaako puno utakica na takvoj razini:)

  • willcraft 06.10.2008.

    sad mi je dosta vucevicu ne seri i ti, ne mogu od vas ulicom hodati vise a da mi se dinamovci ne smiju!!!! to ste sto, jeste ,nije ni ovo ni ono nego je to hajdukova stvarnost osrednji hrvatski klub vec godinama naprosto smjesan !! unistili ste sve sto su generacije i generacije prije vas stvarale sramite se svi skupa ,uprava ,treneri i igraci ja bi vas placao kao konobare ali samo ako radite 12 sati na dan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare