To je to što me zanima!

Remi u Šibeniku: Dvije minute, dva gola! Labrović branio sve...

Već je u 14. minuti poveo Šibenik odličnim udarcem Kukeca u same rašlje istarskog gola. Dvije minute kasnije vratio im je Fuentes. Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme pred punim Šubićevcem
Vidi originalni članak

Šibenik i Istra remizirali su 1-1 na Šubićevcu.

Već je u 14. minuti poveo Šibenik odličnim udarcem Kukeca u same rašlje istarskog gola. Asistirao mu je tada Ampem. No Kukec se trudio smiriti publiku i suigrače, pa borba je tek počela - a bio je u pravu! Tek dvije minute kasnije vratio im je Fuentes. Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, Labrović je mogao bolje pokriti stativu, i to je bilo 1-1.

Prijetio je dalje Šibenik, držao loptu, stiskao, no bez konkretnijih prilika, a Istrani su u nekoliko kontri izgledali iznimno opasno.

U drugom dijelu ista priča. U par navrata spašavao je golman Šibenika Labrović, no golova nije bilo. Pred sam kraj utakmice imao je i Šibenik odličnu priliku iz kontre, Ampem je fantastično povukao prema naprijed, no zakomplicirao je Vice Kendeš i izgubio loptu. Kod Istrana su stalno prijetili Fuentes i Iglesias. Pucali su i glavom, imali svoje prilike, no ipak, bili su previše neprecizni.

U ponedjeljak je uzvrat u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • nick17 31.05.2019.

    Neka prođe bolji...osobno mislim da će Istra ostati u 1.Hnl...

  • Ein_zwei__Polizei 31.05.2019.

    Šibenik je preslab za Istru

  • kajzanavek 31.05.2019.

    Mislil sam da bu to Šibenik rješil, ali loše je to. Ovaj Bulat fantastično, očajno loš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare