To je to što me zanima!

Krijumčarili oružje i drogu u automobilu Nikole Pekovića!

Radojko Tomašević, član osiguranja košarkaša Nikole Pekovića, uhićen je vozeći se u njegovu autu, s još jednim muškarcem, jer je posjedovao narkotike i pištolje
Vidi originalni članak

Nikola Peković (31), srpsko-crnogorski košarkaš, umiješan je u kazneno djelo nedozvoljenog držanja oružja i trgovine narkoticima. Beogradska policija zaplijenila je njegov automobil američkih registarskih oznaka nakon pretresa u kojem je pronašla narkotike i pištolje.

U vozilu su bili crnogorski državljani Radojko Tomašević (35), Pekovićev tjelohranitelj, i Ivan Goločevac (30), kod kojega su pronašli paket kokaina. Obojica su uhićeni i privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Peković je do prošle sezone nastupao za NBA momčad Minnesota Timberwolvese, koji su mu otkazali su radnju zbog učestalih ozljeda. Igrao je i za Panathinaikos te Partizan, u kojem je dvije godine obnašao i funkciju predsjednika kluba.

Danas se Peković bavi izgradnjom luksuznih apartmana i blizak je s braćom Duškom i Darkom Šarićem. Darku Šariću još se sudi za šverc više tona kokaina iz Južne Amerike u Europu, piše Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tagor1 25.11.2017.

    I šta je sad ovdje toliko interesantno,i još da bude u sportskoj rubrici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare