To je to što me zanima!

Kristan: 'Već mi je dosta načina na koji gubimo...'

Hokejaši Medveščaka izgubili su u 9. kolu EBEL lige od austrijskog Red Bull Salzburga i to u produžetku. Golman 'medvjeda' bio je jako ljut
Vidi originalni članak

Robert Kristan i protiv Salzburga je branio apsolutno sve. Ili bar ono što je mogao obraniti. Držao je 'medvjede' u igri cijelu utakmicu protiv super jakog protivnika. No pobjednički gol Austrijanaca u produžetku za konačnih 5-4 nije mogao skinuti. Od bijesa je udario palicom u gol i ljutito napustio led, a rasprodana Ledena dvorana ispratila ga je ovacijama.
- Ako mislimo pobjeđivati jače momčadi u ovoj ligi moramo ozbiljno igrati svih 60 minuta, 50 ili 55 minuta jednostavno nije dovoljno. Ostanemo bez snage i protivnik samo čeka našu grešku - rekao je temperamentni golman Medveščaka Robert Kristan, koji je na kraju sakupio nevjerojatnih 47 obrana.
No ni to 'medvjedima' ni ovoga puta nije bilo dovoljno za pobjedu. Baš kao i u petak protiv Albe i ovoga puta ispustili su vodstvo. Dvaput su stizali prednost Salzburga i u posljednju trećinu ušli s vodstvom 4-3 koje nisu mogli zadržati.
- Već mi je polako dosta načina na koji gubimo utakmice. Ni meni nije lako, uvijek dajem sve od sebe i onda zbog neke glupe greške izgubimo utakmicu - neutješan je bio Kristan.
Već u utorak 'medvjedi' gostuju u Beču kod Vienna Capitalsa.
- Ništa, trebamo sve zaboraviti i otići tamo po pobjedu - završio je Kristan.


Balić uživao u fantastičnoj atmosferi
Ma, ovo je sjajno. Utakmica je bila odlična, a  atmosfera fantastična, rekao je Ivano Balić koji je na utakmicu Medveščaka i Salzburga doveo sina Dinu.
- Ovo je ludnica, sto puta je dinamičnije od rukometa - zaključio je Ivano.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lobotomix 05.10.2009.

    ovo s dinamom nema veze. medveščak igra punom snagom do kraja i trudi se. igraju zbog publike i zbog hokeja, a ne zbog love. jednostavno nemaju snage. tri menjave nisu dovoljne za takvu ligu. osim toga, oni su puno već napravili. igrati ebel ligu je isto kao da dinamo uđe u ligu prvaka. uzeli su bod jučer i to je dovoljno. ovo što je dosad napravio već je iznenađenje. sve ostalo je bonus. fali im uigranosti, i fali im još jedna menjava.

  • maser 05.10.2009.

    Šta je to hokej?

  • jelac16 04.10.2009.

    Treba hokej prebacit u arenu, bar bi uvijek bila puna :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare