To je to što me zanima!

Kritičan desni bok: Modrić zove Srnu natrag u reprezentaciju?!

Vrsaljka nakon operacije koljena neće biti 10 mjeseci i Zlatko Dalić morat će pronaći desnog beka. Jedno od rješenja je Darijo Srna, bivši kapetan kojeg na povratak nagovara aktualni kapetan Luka Modrić
Vidi originalni članak

Priča o povratku Darija Srne (36) u reprezentaciju zakotrljala se već nekoliko puta. Ali bivši kapetan 'vatrenih' ostao je pri svom čvrstom stavu. Nakon što je otišao iz Šahtara, stigao je u Cagliari gdje igra vrlo dobro.

U to vrijeme Hrvatsku muku muči s desnim bokom, gdje neće juriti Šime Vrsaljko još barem 10 mjeseci. Operirao je Šime koljeno i Zlatko Dalić za kvalifikacije mora pronaći rješenje na toj desnoj strani. Sportske novosti pišu kako se u akciju Srna uključio Luka Modrić, aktualni kapetan koji nagovara bivšeg kapetana da se vrati i pomogne reprezentaciji.

Dalić na tom desnom boku ima Karla Bartoleca, tu je i Tin Jedvaj koji se ipak puno bolje osjeća na stoperu. Može desnog beka odigrati i Domagoj Vida, ali desni bek je ipak desni bek. Najbolje je imati igrača kojem je to mjesto specijalnost. A Srna je jedan od tih igrača. I s 36 godina ima snage, svojim iskustvom sigurno bi pomogao. Što vi kažete?

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 27.02.2019.

    Nevjerojatno baš sam pomislio kad bi se srna vratio u reprezentaciju tko bi bio kapetan

  • 27.02.2019.

    Borna Barisic standardan u Rangersu i decko odlicno igra, desno jedvaj

  • zekica 27.02.2019.

    Zbilja je teško vagnuti što je bolje. Dal da se vrati iskusni Srna koji može pomoći još koju utakmicu, ali je tek privremeno rješenje, ili da jednostavno tražimo mlade igrače na toj poziciji i pokušamo naći nekoga tko će biti dugogodišnje rješenje (ako izbjegne ozljede). Ja sam čak više za ovu drugu opciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare