To je to što me zanima!

Križanac se oprostio, Bilić je pozvao Buljata i Strinića

Dugo se lomio, još od one utakmice u Bruxellesu. Ja mu zahvaljujem u ime svih, rekao je izbornik Slaven Bilić o oproštaju Ivice Križanca od repke
Vidi originalni članak

Prošli vikend bio sam u Moskvi i pričao s Ivicom Križancem. Zdravstveno ne stoji baš najbolje. Leđa ga previše bole i ne može odigrati mnogo utakmica, rekao je Slaven Bilić o oproštaju Ivice Križanca od nacionalne vrste.
- Dugo se lomio, još od utakmice u Bruxellesu. Zahvaljujem mu u ime svih. On je vrhunski igrač i njegov izostanak bit će za nas veliki hendikep - rekao je Bilić, koji je kao alternativu pozvao Hajdukovog braniča Juricu Buljata.
- I prije smo ga gledali. Zaslužio je poziv. Ovo je njegov trenutak - kazao je Slaven.
Hrvatska igra prijateljske utakmice s Austrijom u Klagenfurtu 19. svibnja, četiri dana kasnije s Walesom, a 26. svibnja protiv Estonije. Za prvu prijateljsku utakmicu izbornik ima jako puno izostanaka. Križanac se oprostio, Kranjčar je ozlijeđen kao i Ćorluka, Runje se oporavlja od loma rebara. Olića i Pranjića neće biti zbog finala Lige prvaka, a Lovrena, Rakitića i Kalinića prepustio je Draženu Ladiću u mladoj reprezentaciji.
- Jako su nam važne te tri utakmice i pristupit ćemo im kao kvalifikacijskima. Estoniju smo namjerno izabrali jer nas čeka slična utakmica protiv Latvije na startu kvalifikacija za Euro - kaže Slaven Bilić, koji je pričao i s Wengerom o Eduardu.
- Susreo sam se s Wengerom na utakmici Tottenhama i Arsenala. Ono što smo pričali privatne je naravi i nije za javnost. Ne sumnjam da će Eduardo sljedeće sezone biti pravi.

BILIĆEV POPIS NOGOMETAŠA:
Golmani: Runje, Subašić, Pletikosa
Braniči: Knežević, Šimunić, Čale, Buljat, Strinić
Vezni: Srna, Vukojević, Dujmović, Modrić, Pokrivač, Gabrić, Pranjić
Napadači: Da Silva, Petrić, Jelavić, Bilić, Mandžukić, Olić

LADIĆ: SLOVAČKA NAM JE ODLUČUJUĆA UTAKMICA

Utakmica protiv Slovačke nam je jedna od odlučujućih utakmica, ne i jedina, ali jako važna, rekao je izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić.
- Onda nam dolazi Norveška i igramo sa Srbijom u gostima. Računamo da bi nam dvije domaće pobjede bile dovoljne za prolaz u repasaž - dodao je Ladić.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Mihaljevic 04.05.2010.

    Da je Vidu trebao pozvati, je i to davnih dana jos prije godinu dana u reprezentaciju, a opet za ovu utakmicu je dobro sto nije, jer je potreban mladoj reprezentaciji... :D

  • makyos 04.05.2010.

    Sve je to lijepo ali zašto su poziv zaslužili Buljat, Dujmović(tko je taj uopće), Mandžukić mislim stvarno Biliću možeš naći bolje igrače, A za Križanca nije velika šteta on meni nikad nije bio igrač klase za jednu repku i nije nešto bogzna što dobro odigrao za Hr repku kvalitetno

  • plavocrni 04.05.2010.

    sve ove koje je nabrojao da nece moc igrat...ja neznam onda ni slozit postavu, pogotovo obranu.. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare