To je to što me zanima!

Krovinović: Zove me Hajduk, ali i Dinamo. Sve je otvoreno

Ja sam i dalje igrač NK Zagreba. Istina je da se Hajduk interesira za mene, kao i Dinamo. Također, postoji i interes iz inozemstva, rekao nam je Filip Krovinović...
Vidi originalni članak

Da se nešto kuha u Medićevoj juhi bilo je jasno kad je Filip Krovinović izostavljen s popisa za utakmicu sa Slaven Belupom u Koprivnici. Pred dečkom iz zagrebačkog naselja Središće veliki je transfer.

- Sve opcije su otvorene. Prijelazni rok traje još tjedan dana, a sve će biti gotovo kroz dva, tri dana - rekao je Krovinović.

Klub iz Kranjčevićeve je u dugovima, igrači ne dobivaju redovite plaće pa je sigurno da će Medić prodajom svog dragulja pokriti veći dio dugova.

- Ja sam i dalje igrač NK Zagreba. Istina je da se Hajduk interesira za mene, kao i Dinamo. Također, postoji i interes iz inozemstva - kaže Krovinović dok čeka rasplet mogućeg transfera i dodaje:  

- Što se tiče izostanka s popisa, tako je odlučio stručni stožer na čelu s predsjednikom radi mogućeg transfera - rekao je član mlade U21 reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • torcida19Th50 25.08.2015.

    dečko je odličan ali će u dinamu propast u hajduku će igrat zato bolja je opcija uvik ajduk,kad mamić izbaci ono portugalca i još po kojeg bilo ili bit će mista za hrvatske dragulje HŽV

  • torcida19Th50 25.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MARLES 25.08.2015.

    Nakon govora o njemu poceo sam ga pratit puno,ali decko je solidan...Ima tehniku kakti neku al svaka druga lopta mu je kriva kad dobi lopte treba mu 8 sekundi da je se rijesi cesto gubi duele sa loptom u nogamaa..nije sve u nogama..treba znat nac igraca koj je u glavi jak i bez kompromisan jos ak je tehnicki odlican ...Fernandes je fulanac a kad sam cuo da ima 900 000 placu poludim

Komentiraj...
Vidi sve komentare