To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: Ja nisam u Dinamo došao kao plaćenik

Krunoslav Jurčić opovrgnuo je informacije da je za naslov prvaka dobio 50.000 eura premije. Zamolio je da ga se ne prikazuje kao plaćenika
Vidi originalni članak

Nisam došao zbog premije i novca, ne postoje dodatne nagrade ni za Kup, ni za prvenstvo. Ne želim da me se prikazuje kao plaćenika, rekao je Jurčić, koji momčad priprema za oglede Kupa.
- Drago mi je da utakmica dolazi dok smo u dobrom štimungu. Normalno da loši rezultati utječu na Hajduk, no očekujem da će imati dodatni motiv da osvoje bar jedan naslov - rekao je Jurčić, pa izdvojio četiri igrača kao opasnost.
- Kalinić, Ibričić, Gabrić i Tomasov su igrači koje posebno cijenim, od njih će prijetiti najveća opasnost. Dobro je to što momčad za susret s Hajdukom ne treba posebno motivirati. Što se tiče same utakmice, bit će dobro sve ako ne primimo gol. Iako osobno želim pobjedu bez primljenog gola.
Jurčić je jedan od rijetkih trenera kojem su BBB-i skandirali:
- Skandirali su mi u Puli i Koprivnici. Vjerojatno navijači prepoznaju moju predanost poslu.
Uoči susreta Duško Štrbac trčat će maraton u počast poginulim BBB-ima za koje je rat počeo 13. svibnja 1990. U 16 sati će maraton započeti, a trajat će do 19.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tahuti 12.05.2009.

    dobićeš kilu banana,pa si ih spremi u g.....,a pare daj sviračima na ulici.

  • tužni šokac 12.05.2009.

    zašto ne zaslužio je više nego kamiondžije hrvatske

  • Tsubasa Ozora 12.05.2009.

    takav trener je jednostavno trebao dinamu.. trener koji se ne boji staviti mlade igrače i koji će znati spustiti na zemlju umišljene zvijezde.. dinamo i njegova igra napokon na nešto izgledaju, a to je definitivno Kruninih ruku djelo.. samo tako care..

Komentiraj...
Vidi sve komentare