To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: Nismo očekivali baš takvu razliku u golovima...

Mi smo ušli u Ligu prvaka i moramo postaviti ciljeve. Moramo znati što znači Liga prvaka i koji su kriteriji ovdje, rekao je Kruno Jurčić nakon debakla u Amsterdamu
Vidi originalni članak

Težak poraz. Nismo očekivali baš takvu razliku u golovima. Ajax je bio jako raspoložen, svaka im čast. Moji su igrači dali sve od sebe, ali moram čestitati Ajaxu, rekao je Kruno Jurčić nakon poraza u Amsterdamu 4-0.

- Mi smo ušli u Ligu prvaka i moramo postaviti ciljeve. Moramo znati što znači Liga prvaka i koji su kriteriji u Ligi prvaka. Realnost Dinama u ovom trenutku možda nije ovih 4-0 i da ne zabijemo gol. Ali nije ni puno dalje od toga. 

Dinamo je bio potpuno izgubljen u obrani. Nije se znalo tko koga čuva. Bočni igrači Ajaxa šetali su se u 16 metara...

- Ajax igra 4-6-0. Nema špice, nema klasičnog sustava. Igrači se miješaju. Taj način igranja stvara nam velike probleme - objasnio je Jurčić kojeg je nešto razveselilo.

- Milan Badelj večeras nije odigrao loše. Njegova forma je u uzlaznoj putanji.

Dinamu za tri tjedna slijedi gostovanje u Madridu protiv Reala. U prvoj utakmici Dinamo je izgledao sjajno.

- Motivacija je bila veća u prvoj utakmici, nema razloga da ne odemo u Madrid i da ne damo sve od sebe. Pokušat ćemo probiti naše limite - završio je Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • MarkoT 03.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • baffo 03.11.2011.

    Ima tu neko prokletstvo.Mamic je u stanju financijski i strukturalno posloziti Dinamo.Dinamo djeluje besprijekorno.Veliki gazda je poslozio sve ,od cistacice do direktora.Svi ga slusaju,i svi mu se klanjaju.Gazda brine o svakoj sitnici i moze se reci ,sve djeluje besprijekorno.E tu dolazimo do proklestva zvano trener.Koji ce to trener dozvoliti da mu veliki gazda odreduje najmanju sitnicu koju ce raditi.Malo koji ,osim jedne gnjide........

  • liberal 03.11.2011.

    K.urcic i njegov kontrolirani nogomet ...e jesi ga kotrolirao u PM.a i mislim da: sto si kontrolirao -kontrolirao si a sad razguli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare