To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: Preokret u Vinkovcima bio je ključan!

Trener Dinama proslavio je prvi trenerski trofej, no već se okreće prema sljedećem izazovu. Prvi na redu je Zagreb, a onda uzvrat protiv Hajduka
Vidi originalni članak

Dan nakon proslave naslova u Maksimiru nije bilo druženja s novinarima, očito je fešta potrajala.
- Iz prve ruke mogu reći da je fešta bila kontrolirana, nije bilo iščašenih ponašanja - rekao je trener Kruno Jurčić u utorak na 'pressici' točno u podne.
- Lijepo smo proslavili naslov, moji dečki su to i zaslužili. Pokazali su da nisu jaki samo na terenu nego i izvan njega, na to sam jako ponosan - dodao je Jurčić. Zavrti li film unatrag, lako može odrediti koji je trenutak bio ključan u Dinamovoj borbi za naslov.
- Preokret protiv Cibalije! Takve utakmice igračima daju abnormalnu snagu, to je prelomilo prvenstvo - siguran je Jurčić, koji je osvojio nogometnu javnost profesionalnim pristupom svome poslu. Takav je i manje od 48 sati nakon što je uzeo svoj prvi trenerski trofej. Uzvratna utakmica finala Kupa na rasporedu je u srijedu, ali taj ogled u ovom trenutku Krunu ne zanima.
- Razmišljam samo o prvoj sljedećoj utakmici, a to je Zagreb. Želim da tu odigramo dobro i pobijedimo, tek tada ćemo razmišljati o Hajduku - kaže Jurčić. U Split Dinamo odlazi s tri gola viška iz prve utakmice, ali iz Hajduka stalno ponavljaju da još uvijek ništa nije gotovo.
- Naravno da će učiniti sve kako bi stigli taj minus, to je normalno. Uostalom, naša prednost nije baš tako velika da bismo se mogli opustiti - upozorio je mladi trener Dinama i dodao:
- Mogu oni govoriti da nas mogu stići, ali dobro znam kako bi se ja osjećao da na uzvrat idem s tri gola zaostatka.

PRIPREME KREĆU 15. LIPNJA
Nova europska sezona Dinamu će početi već sredinom srpnja, vremena za odmor nema previše. Igrači će odmarati samo dva tjedna, nakon toga kreću pripreme.
- Nemam previše vremena, ali morao sam igračima dati odmora, pogotovo Južnoamerikancima. Bio sam igrač, dobro znam kakav je to osjećaj - kaže Jurčić. Momčad će voditi na Roglu i u Austriju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Marin16 19.05.2009.

    Kljucni su bili suci

  • biker46 19.05.2009.

    kog boli kurac...necu se od tog kruha najesti

  • mayhem26 19.05.2009.

    Bio sam na toj tekmi.Da je preokret nebi baš rekao,jer se vidjelo da je namjesteno,a i gasili ste reflektore kako bi dali signal igračima da je doslo vrijeme kada treba pustiti dinamo.Od tog trenutka je dinamo zabio 4 gola i zato molim vas na spominjite nikakve preokrete jer ste sve pokupovali.Gadite mi se............

Komentiraj...
Vidi sve komentare