To je to što me zanima!

Kruže detalji akcije navijača Veleža: Obukli se u ličioce i ukrali transparente Zrinjskog

Navijači Veleža pohvalili su se fotografijama na društvenim mrežama, a kruže detalji kako su se uopće domogli transparenata čija krađa u navijačkom svijetu znači gašenje navijačke skupine
Vidi originalni članak

Opsadno stanje sinoć je vladalo u Mostaru. Policija je opkolila cijeli grad kako bi spriječila potencijalne sukobe između navijača Zrinjskog i Veleža, a sve su zakuhali Red Army, navijači Veleža koji su nakon utakmice Zrinjskog i Zvijezde 09 (4-0) ukrali transparente Ultrasima Zrinjskog!

Pohvalili su se fotografijama na društvenim mrežama, a kruže detalji kako su se uopće domogli transparenata čija krađa u navijačkom svijetu znači gašenje navijačke skupine. Navodno se nekolicina navijača Veleža odjenula u ličioce pa su ispred zgrade sačekali navijača Zrinjskog koji je u svome stanu čuvao transparente. Pretukli su ga, ušli u stan i pokrali sva obilježja navijača Ultrasa. Navodno su ga tjednima pratili, znači su kuda se kreće i pazili su da tijekom krađe ih nitko ne uhvati na djelu.

Zbog toga je Mostar u ponedjeljak izgledao kao ratna zona, ali policija je spriječila sukobe. Prema informacijama Hercegovine.info, jedan navijač Zrinjskog je ozlijeđen. 

Sve je ovo uvertira u mostarski derbi koji se igra u subotu (13. travnja, 15 sati) pa je pred tamošnjom policijom težak zadatak u sljedećih nekoliko dana. Mostarom će strujiti velika napetost i tenzije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Roko_Prč 09.04.2024.

    E ovo je prava navijačka akcija, bravo za RedArmy, domišljato i vispreno su pokazali ljubiteljima UZP-a i presuđenih ratnih zločinaca kako se bez tuče i izazivanja nereda može ugasiti fašistička organizacija. Da fašistička, jer na tekmama rado ističu svastiku, salutiraju pizdunu praljku i veličaju ostale ratne zločine i zločince i presuđenu Njofrinu paratvorevinu tzv hzhb. Bravo majstori.

  • ŽAC FERRY 09.04.2024.

    Ovi ko i torcida...Torcida krade iz muzeja,ovi ukrali iz stana...hahaha...koji papci...

  • pacovikozecovi 09.04.2024.

    Mislio sam da su u fajtu oduzeti transparenti a ovako je ispala krađa koja je Teska sramota za Velezove nazovi navijače,to ne rade navijaci to rade klosari i narkomani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare