To je to što me zanima!

Krvavi derbi: Huligani na tribini policajcu izbili oko

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je ušla na tribinu kako bi smirila navijače, a u sukobu je teže ozlijeđen policajac. Neredi su se preselili na ulicu. Joško Svauša je dobio šamar
Vidi originalni članak

Derbi na maksimirskom stadionu u Zagrebu obilježili su neredi navijača. Prema posljednjim podacima, uhitili su 90 ljudi, pripadnika Bad Blue Boysa i Torcide. Neredi su počeli u poluvremenu utakmice Dinama i Hajduka. Policija je ušla na istočnu tribinu kako bi uklonili izgrednike koji su tijekom utakmice zapalili nekoliko baklji. Izbila je tučnjava, a neredi su se ubrzo preselili na sjevernu tribinu. Navijači su napali policiju bakljama i stolicama, koje su trgali s tribine. U sukobu na tribini teško je ozlijeđen policajac (33), izvijestili su iz zagrebačke policije. Kako se neslužbeno doznaje, pripadniku interventne jedinice iz Varaždina izbili su oko. Navodno je još dvoje ljudi zadobilo teže, a dvoje lakše ozljede. Liječničku pomoć pružili su im u zagrebačkim bolnicama.
Predsjednik gostujućeg Hajduka Joško Svaguša napadnut je u svečanoj loži za vrijeme utakmice. Kako piše Jutarnji list, otišao je zapaliti cigaretu. Dobio je šamar, a jedan ga je navijač zalio pivom. Neredi su se nakon utakmice s tribina preselili na gradske ulice. U obližnjim Sveticama čuli su se pucnjevi, a policija i navijači sukobljavali su se duž naselja.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • matanko 01.05.2010.

    Roditelji vas doma nisu dobro odgojili pa sada radite sr*nja po našem gradu!!!!

  • matanko 01.05.2010.

    Treba to sve pohapsiti, stadion srušiti , a Mamiče Na robiju!!

  • ika19 01.05.2010.

    ma ti huligani kad bi ošli u afganistan , usrali bi se... idioti

Komentiraj...
Vidi sve komentare