To je to što me zanima!

Krvavi uvod u Europsku ligu: Huligani demolirali dio Rima...

Dio navijača Feyenoorda stigao je u Rim na utakmicu protiv Rome dan ranije. Već prvu večer sukobili su se s domaćim navijačima i karabinijerima u centru grada...
Vidi originalni članak

U četvrtak je na rasporedu šesnaestina finala Europske lige. Uvod u nastavak natjecanja bio je krvav. Talijanska policija u srijedu navečer imala je pune ruke posla. Dio navijača nizozemskog Feyenoorda došao je u Rim na utakmicu protiv Rome dan ranije. Sukobili su se s domaćim navijačima i policijom.

U centru Rima razbijeni su izlozi, stradalo je nekoliko automobila, a Hitna pomoć je odvela ozlijeđene navijače. One kojima nije trebala pomoć završili su u pritvoru. Zasad je policija privela više desetaka navijača nizozemskog kluba.

Talijanski karabinijeri nisu birali sredstva. Tukli su sve redom, sve na koje su naišli. Nisu se dobro proveli i oni koji su jednostavno bili na krivom mjestu u krivo vrijeme.

No ovo je tek početak. Legia Varšava igra protiv Ajaxa u Nizozemskoj. Navijači poljskog kluba na žestokom su glasu. Trabzonspor dočekuje Napoli, a turski navijači nikad nisu skrivali "ljubav" prema talijanskim tifosima. U Londonu igraju Tottenham i Fiorentina, a Dnjipro dočekuje Olympiacos.

Youtube
Youtube
Youtube
Youtube
Youtube
Youtube
Idi na 24sata

Komentari 60

  • Joker 🃏 22.05.2015.

    Ovi Feyenoordovi huligani su jedni od najjačih šta je je.

  • zg0803 19.02.2015.

    a kad su boysi to prije radili bili su najveca sramota europe, ne pravdam nasilje nikako,samo kazem..

  • Space Burek 19.02.2015.

    Jos uvijek ne razumijem te "navijace" koji potrose hrpu novaca da odu u drugu drzavu radit sranja i zavrsit u zatvoru. Odma ih u zatvor poslat na 5 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare