To je to što me zanima!

Kud Blanka okom, tud Bandić skokom: Torta stigla u sekundi

Blanka je "pecnula" Bandića na dočeku u zagrebačkoj zračnoj luci da nema torte. Bandić je nešto došapnuo suradniku i za sat i pol ispred Blanke se stvorila torta
Vidi originalni članak

Nisam očekivala doček, on me vraća na dane iza Berlina. Jedina razlika je da nema torte, to malo zamjeram, ali ako kažete da je recesija..., pecnula je Blanka Vlašić gradonačelnika Zagreba Milana Bandića na dočeku u zračnoj luci. 

No kako Bandić sve shvaća ozbiljno, a pogotovo kritike na svoj račun, torta je za sat i pol bila pred Blankom. I to ne bilo kakva...

Ono što se događalo na dočeku Blanke Vlašić u zagrebačkoj zračnoj luci, moglo bi se svesti pod slogan 'Nikad nemojte podcijeniti srce Blanke Vlašić i marljivost Milana Bandića'. 

Blankina šala kako je zadnji put dočekana tortom, a ovaj put nema torte zbog recesije ili zato što nisu uopće vjerovali da će osvojiti medalju gradonačelnik Zagreba shvatio je prilično ozbiljno. Samo je kratko nešto došapnuo suradniku i za sat i pol torta je bila pred Blankom. 

I to ne bilo kakva, bila je to torta sa strunjačom, letvicom, Blankom koja preko nje skače, te prigodnim natpisom:

 ''Za ponovni povratak na vrh. Blanka hvala, samo ti je nebo granica - tvoj gradonačelnik''. 

- Ne znam što bih rekla, stvarno me iznenadio. Ali moram se ispričati ljudima koji su pod pritiskom tako brzo napravili i dostavili tortu u zračnu luku. Stvarno im se divim, ma niti sat i pol od kad sam se našalila, torta je bila ispred mene - otkrila nam je Blanka, koja je s torte skinula samo jednu ružu od marcipana. 

Ostatak je odnesen u Centar za rehabilitaciju djece s problemima u mentalnom razvoju u zagrebačkoj Sloboštini. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mmarac222 02.09.2015.

    Samo Bandić to može, biti na svakom mjestu u pravo vrijeme. Svaka čast, samo naprijed... :)

  • 02.09.2015.

    ili kud blanka skokom, evo milana s tortom

  • Jean-Luc Picard 02.09.2015.

    Bandića za predsjednika, Mamića za premijera! :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare