To je to što me zanima!

Kuda Jose Mourinho tuda i Deco i Ricardo Carvalho...

Trener Intera voli se oslanjati na igrače koje dugo poznaje. Dvojac iz Chelseaja vodio je i u Portu pa im želi biti trener i u trećem klubu u karijeri...
Vidi originalni članak

Mourinho je poželio da mu dovedemo Deca i Carvalha i napravit ćemo sve da mu tu želju ostvarimo, rekao je za Gazzettu dello Sport predsjednik Intera Massimo Moratti. Ljeto još nije ni počelo, a Kaka i Cristiano Ronaldo već su promijenili klubove. Uz to, priča se i o transferima Ibrahimovića, Riberyja, Benzeme, Eto'oa... A Mourinho želi dvojicu igrača koja su zagazila u četvrto desetljeće.
- Želimo dovesti obojicu, a čini mi se da i oni imaju želju doći k nama. Još uvijek nismo postigli dogovor s Chelseajem, ali siguran sam da ubrzo hoćemo - kaže Moratti.
Jose Mourinho ne lovi najveće zvijezde, ali dobro zna što radi i koga dovodi. S Carvalhom i Decom postao je prvak Europe s Portom, kasnije ih je ponovno spojio u Chelseaju. Iako više nisu u najboljim nogometnim godinama, nisu ni za staro željezo. I to Mourinho jako dobro zna. Kreativac u veznom redu Interu nasušno treba već godinama, a konstantni problem je i obrana. Dovođenjem iskusnih reprezentativaca Potugala 'Special One' želi riješiti oba problema. Problem ne bi trebala biti ni cijena, budući da su obojica odigrala relativno slabu sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavocrni 15.06.2009.

    ajd carvalho jos moze,al deco stvarno nije potreban,bolje nekog mlađeg kreativca dovest..

Komentiraj...
Vidi sve komentare