To je to što me zanima!

Kuda ti voziš? Bogdanovićev suigrač se zabio se ravno u suca

Jordan Clarkson je prilikom jednog izvođenja lopte Sunsa ukrao loptu, ali nije digao glavu pa se zabio u suca. Revoltiran cijelom situacijom odgurnuo je suca pa zaradio tehničku
Vidi originalni članak

Košarkaš Utah Jazza Jordan Clarkson 'nagrađen' je tehničkom zbog guranja suca na utakmici s Phoenix Sunsima koju su, inače, izgubili 106-95.

PHOENIX DOBIO UTU Šariću hrvatski derbi: Bojan nije mogao pogoditi šut iz igre...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, početkom druge četvrtine Clarkson je zabio polaganje pa odmah ukrao Sunsima loptu prilikom ubacivanja lopte u igru. No, nije digao glavu pa nije vidio suca u kojeg se nehotice zabio. Revoltiran činjenicom što se sudac nalazio baš tamo gdje ne bi trebao, odgurnuo ga je i zaradio tehničku.

Iako je bilo kakav fizički kontakt sa sucima strogo zabranjen, malo je vjerojatno da bi košarkaš Utah Jazza dobio kaznu zbog nenamjernog kontakta. Guranje nakon toga, očito, nije bilo slučajno pa sucu nije preostalo ništa drugo nego dati mu tehničku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

NBA NOĆ Babo nosio Jazzere do pobjede, Lillard slomio Lebrona i Lakerse

Malo je reći da je slabu utakmicu odigrao njegov suigrač, hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović, koji je promašio sve šuteve iz igre pa je zabilježio učinak od tek tri poena koje je zabio s linije slobodnih bacanja. Posljednju utakmicu bez pogođenog šuta iz igre Bogdanović je odigrao u listopadu 2018. Čini se da 'Babo Beretta' mora namjestiti nišanske sprave...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • doormat 01.01.2021.

    Ma namjerno je tu uradio da se osveti sucu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare