To je to što me zanima!

Kuha se epska borba: Khabib i Floyd sukobit će se u svibnju!?

Borba s Floydom mogla bi se dogoditi po završetku ugovora s UFC-om. To je zanimljivo i za nas, i za investitore. Borba bi se mogla održati 4. svibnja u Groznom, rekao je Abdulmanap Nurmagomedov
Vidi originalni članak

Khabib Nurmagomedov još je nakon pobjede nad Conorom McGregorom rekao kako se želi boriti s Floydom Mayweatherom, a čini se kako bi do te borbe stvarno moglo i doći. I to u svibnju 2019. godine!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hej, Floyd, sad se moramo boriti. Dva tipa koja nikad ne gube, zašto ne? U džungli može postojati samo jedan kralj - rekao je ranije Khabib.

Mayweather je tada prihvatio izazov, no bio je jasan. A i prije nekoliko dana je ponovio - borba se neće održati u oktogonu!

- Borbe su uvijek po mojim uvjetima, ja sam uvijek A strana. Neću se boriti u MMA ringu - rekao je Floyd, prenosi TalkSport.

A Khabibov otac Abdulmanap također je zainteresiran za borbu s glasnim Amerikancem.

- Borba s Floydom mogla bi se dogoditi po završetku ugovora s UFC-om. To je zanimljivo i za nas, i za investitore. Borba bi se mogla održati 4. svibnja u Groznom - rekao je Abdulmanap za IZ.ru.

No pitanje je hoće li Mayweather pristati otići u daleku Čečeniju... I ne zvuči baš kao njegov teren!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bonecrusher 14.12.2018.

    Nije to nikakav epski meč, nego je Floyd "Epska kukavica"- dovlači u sport u kojem je višestruki svjetski prvak protivnike koji nemaju niti jedan jedini meč u tom sportu. To je neviđeni kukavičluk.

  • Pravilobr2 12.12.2018.

    Borba ce se voditi po pravilima UFC i zbog tog mislim da ce biti bez pobjednika. Khabib nece moci prici Floydu da bi sta pokusao, a nece se smjeti ni pribliziti da ne bi bio nokautiran.

  • Space Burek 12.12.2018.

    I Khabib se pokusava prodat :) borba ce biti cirkus kao i ona izmedu Floyda i Connora. Organizatori i borci ce se oparit na budalama i svi ce biti sretni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare