To je to što me zanima!

Kukoč čeka priliku: Okrenuo sam novu stranicu u karijeri

U mom se životu puno toga promijenilo odlaskom iz Hajduka. Nova država, grad, klub, suigrači, priča Tonći Kukoč koji je iz Hajduka otišau u talijansku Bresciju
Vidi originalni članak

Tonći Kukoč sporazumno se razišao s Hajdukom prošle zime i prešao u talijansku Bresciu. Trener Mišo Krstičević procijenio je kako na lijevoj strani ima boljih igrača od njega, a ni Kukoč se nije previše bunio, jer ionako je više vremena boravio na tribinama, nego na terenu. 

Prelazak u redove Brescie trebala bi mu biti nova odskočna daska u karijeri. Šest mjeseci provest će samo na treninzima, jer će mu ugovor postati važeći tek kad Hrvatska uđe u Europsku uniju. A ako je suditi po rezultatima testiranja fizičkih sposobnosti, Kukoč je već sada jedan od najspremnijih igrača u momčadi trenera Caloria.

- Svi očekujemo da se Brescia vrati u Serie A i za to se i pripremamo. Meni je naravno žao što ne mogu igrati službene, nego samo prijateljske utakmice, no zato više vremena posvećujem treninzima, što na testiranjima daje rezultata. 

Kukoč je zadovoljan prilagodbom na novu sredinu.

- U mom se životu puno toga promijenilo. Nova država, grad, klub, suigrači... Okrenuo sam novu stranicu u svojoj karijeri, a velika podrška mi je i moj novi menadžer. Nakon raskida s Brzovićem sada me zastupa Predrag Rački, koji me uvjerava da će sve biti u redu.

No ipak, bez Splita i Hajduka ne može.

- Pratim sve što se događa, gledam utakmice i navijam za svoje bivše suigrače. Nadam se da će osvojiti Kup, no Lokomotiva je opasan protivnik i neće to biti lak zadatak – zaključio je Kukoč.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kum Amte 19.04.2013.

    Dobar igrač,al sumnjam da bi se razvia u Hajduka.Puno sriće,nisi loš,šut ko Roberto Carlos

  • Charles Lee 19.04.2013.

    Bio je dobar igrač,fizički moćan,dobra lijeva noga,za razliku od pola igrača koji idu nabacit pa lopta zavrsi na tribini,sjetim se kako je lijepo nabacivo lijevicom iz svake pozicije,kako god se lopta odbijala ali eto,tatin sin,psiha . .

  • Enterprajz1 19.04.2013.

    Ni prvi niti zadnji koji je uspio u inozemstvu (za sada što se tiče Kukoča uvjetno rečeno).Mnogo je igrača i dobrih otišlo iz Hajduka,a dolazili su jojekakovi i digli lovu,bez ikakovoga učinka i traga u Hajdiku.Kukiju želim da uspije i vjerujem da ćče uspjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare