To je to što me zanima!

Kukoč ponovo na Gripama, zabija trice baš kao nekad!

Veteranska momčad košarkaša Splita odigrala je na Gripama utakmicu protiv legenda ljubljanske Olimpije. Toni Kukoč i s 39 godina - briljira
Vidi originalni članak

Trica s osam metara! Pa još jedna! I još jedna! Ušle su četiri zaredom, svaka daleko od linije 6,25, nakon svake se dvoranom na Gripama prolomio pljesak. Tako je izgledalo popodne Tonija Kukoča, jednog od najboljih košarkaša svih vremena. U pauzi između kupanja, sunčanja i druženja s prijateljima na godišnjem odmoru u Splitu, 39-godišnji osvajač tri NBA naslova zaigrao je za veterane Splita. Posredstvom počasnog konzula Slovenije u Splitu Branka Roglića, na Gripe je stiglo vremešno društvo iz ljubljanske Olimpije. Splitski veterani su veterane Olimpije pobijedili 116-67, a košarka starog majstora Tonija Kukoča ostavljala je bez daha. Boli ga kuk, teško trči, ali uvijek može zabiti 28. Toliko je ubacio Slovencima, uz nekoliko virtuoznih poteza.
Igrao je sa smješkom, zajedno sa svojim nekadašnjim suigračima, Tabakom, Sobinom, Tvrdićem... A nakon utakmice smješkali su se navijači, svi su se željeli fotografiju. Posebno su oduševljeni bili turisti iz Hong Konga, škljocali su fotoaparatima na sve strane.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • prudje 07.08.2009.

    Dobro kažeš Bepo, ja drukam za Zagreb, čini mi se da je puno njih zaboravilo otkuda su.

  • Bepo1606 04.08.2009.

    Lipo je malo se podsjetit kako je u žutom dresu ali brate pomozi Rađi da izvuče klub iz govana.Ja sam Zadranin ali kako vas nije sram da je tamo neka Cedevita jača od vas.Malo zahvalnosti ne bi škodilo za pokazat jer da nisi igra u onakvoj Jugoplastici danas bi radija u škveru a ne igra golf okolo.

  • Choly 04.08.2009.

    haha kineza i face na sliki hahahahahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare