To je to što me zanima!

Kukoč upoznao diktatora Kim Jong-una: 'Ne sjećam se toga'

Možda je to bilo na McDonaldsovom turniru u Parizu. Ali ničeg drugog se ne sjećam, rekao je Kukoč o susretu s diktatorom. Kim Jong-un hvalio se fotografijama
Vidi originalni članak

Posljednjih dana svjetski mediji se i dalje ne mogu načuditi  neobičnom prijateljstvu legende Chicago Bullsa Dennisa Rodmana i sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una, a na površinu izlaze nove nevjerojatne informacije o njegovu prijateljstvu s košarkašima.

Naime, prije nego što se upoznao s Dennisom Rodmanom Kim Jong-un, prema pisanju NYmaga, se svojedobno hvalio kako se fotografirao s Tonijem Kukočom, ali i Kobeom Bryantom.

Vjeruje se da se susret dvojice dogodio 1997. godine kad su Bullsi nastupali na McDonalds turniru u Parizu, a u to vrijeme se sjevernokorejski vođa obrazovao u internatu u Švicarskoj, a povremeno je odlazio na utakmice u francusku prijestolnicu.

Na pitanje Daily Intelligencera sjeća li se susreta s Kim Jong-unom Kukoč je odgovorio:

- Baš i ne, možda je to bilo na McDonaldsovom turniru u Parizu. Ali ničeg drugog se ne sjećam!

Činjenica da je Kukoč zaboravio da se susreo s Kim Jong-unom i ne čudi s obzirom da se tijekom 90-ih teško moglo zaključiti da će maleni korejski dječak godinama kasnije postati nasljednik svog oca i djeda na diktatorskoj poziciji u Sjevernoj Koreji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kristofor_kolumbo 06.03.2013.

    Kako ce ga se sjecat kad svi ti kinezi, japanci, korejci izgledaju isto. xD

  • Penkalo 05.03.2013.

    i sanader se slikao sa njime

  • svraka 05.03.2013.

    Toni kako se ne sjećaš onog malog crnog dječaka sa velikim crnim okicama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare