To je to što me zanima!

Kultura: Japanci izgubili meč, a njihovi navijači čistili tribinu...

Nakon poraza njihove reprezentacije od Obale Bjelokosti na startu Svjetskog prvenstva u Brazilu, japanski navijači nisu previše tugovali nego – čistili iza sebe
Vidi originalni članak

Možda im suci nisu najsposobniji, ali japanski navijači sigurno znaju kako se ponašati na nogometnim stadionima.

Naime, nakon utakmice njihove reprezentacije i Obale Bjelokosti u prvoj utakmici 'plavih samuraja' na Svjetskom prvenstvu, Japanci su pokupili svo smeće s tribina koje su napravili.

Vijest biva još zanimljivija saznanjem da je selekcija Alberta Zaccheronija izgubila preokretom Drogbe i društva u drugom poluvremenu 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Mthesecond_ It_s ok 16.06.2014.

    Baš si se mislim što bi bilo da se mi svi na godinu,dvije preselimo u neki njihov ˝high class˝ grad koji je ekvivalentan našem broju stanovnika,a oni nam upute isti broj tako nekih čistača kulturnjaka :) Kakvu bi nam državu oni ostavili za sobom,a kakav bi mi grad ostavili njima :) Pitam se,pitam .. :)

  • melidony 16.06.2014.

    Najkulturnije je ne ostaviti nered za sobom ali na stadionu , u tolikoj gužvi to je gotovo nemoguće. Gesta ovih navijača je vrlo kulturna, svaka čast ali nije posao posjetitelja da čiste stadione poslije utakmica.

  • silom_oslobodjen 16.06.2014.

    pa zar nije normalno počistiti smeće iza sebe.....ako je ovo "vijest" za nas,onda ovaj članak više govori o našem mentalitetu nego japanskom ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare