To je to što me zanima!

Kung fu Evra dobio drastičnu kaznu, Marseille ga potjerao

Evra mora platiti još 10.000 eura, a novčano je gore prošao Marseille koji se mora javiti Vitoriji da podmiri štetu koju su napravili njegovi navijači. Francuski klub odmah je otpustio 36-godišnjeg beka
Vidi originalni članak

Uefa nije imala milosti za Patricea Evru koji je uoči utakmice Europske lige kod Vitorije udario navijača svog kluba.

Francuz ne smije zaigrati u Uefinim natjecanjima do 30. lipnja 2018., a novčano je kažnjen s 10.000 eura. Nakon što je stigla odluka Uefa, ubrzo je reagirao i Marseille koji je otpustio 36-godišnjeg beka koji je u siječnju stigao iz Juventusa.

- Danas je tužan dan. Najprije za Evru, koji je shvatio sve posljedice svog poteza i koji više neće pokazivati svoju strast u Marseilleu. Za navijače Marseillea, koji su stigmatizirani zbog neodgovornost ponašanje manjine među njima. Konačno i za instituciju kluba, čiji je ugled narušen. Unatoč ovom incidentu, mi smo odlučniji nego ikad pokazati na terenu i izvan njega da ispunjavamo najviše zahtjeve, kako individualne, tako i kolektivne - rekao je predsjednik Marseillea Jacques Henrri Eyraud.

Zbog incidenta je kažnjen i Marseille i to s 25.000 eura, a francuski klub također u sljedećih 30 dana mora se javiti Vitoriji i podmiriti štetu koju su navijači tog kluba napravili na stadionu.

Portugalski klub kažnjen je s 5.000 eura zbog ulaska navijača na teren.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Chucky_Pancamo 11.11.2017.

    Sva sreća pa je Platini čelni čovjek pa se sve koliko toliko tolerira.Šta da je to neko od naših učinio?

  • napalm888 10.11.2017.

    To su ga u juventusu naucili!

  • gloop378 10.11.2017.

    Genijalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare