To je to što me zanima!

Kup: Virovitica namučila 'modre', golijada 'bijelih'

Dinamo je u Suhopolju protiv Virovitice slavio tek nakon produžetka, a Hajduk je potpuno nadigrao Mladost iz Molvi sa čak 9-1
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak evidentno je u lošoj formi u ovom trenutku. Potpuno neočekivano, nogometaši Dinama tek nakon produžetka uspjeli su 3-1 poraziti niželigaša Viroviticu u susretu šesnaestine finala Hrvatskoga kupa.
Nakon 90 minuta igre semafor u Suhopolju pokazivao je 1-1. "Modri" su u 48. minuti poveli golom Boška Balabana, a na 1-1 izjednačio je Vaslavek nepunih šest minuta poslije. Blamažu Dinama na stadionu Park spriječio je Balaban svojim drugim golom u sudačkoj nadoknadi, a nedugo zatim konačnih 3-1 postavio je Mario Mandžukić.
Sasvim drukčiji tijek imala je utakmica Mladosti i Hajduka u Molvama. U prvoj utakmici odigranoj nakon odlaska predsjednika Branka Grgića "bijeli" su slavili s uvjerljivih 9-1. Posebno inspirirani bili su Kalinić i Makarin s po četiri gola te Andrić, koji je podijelio jednako toliko asistencija. Visoku ocjenu zaslužio je i Verpakovskis, koji je dao značajan doprinos kod sedam od devet Hajdukovih golova.

REZULTATI: Međimurje - Šibenik 6-7 (2-2), Đakovo - Kamen Ingrad 2-1, Mladost Molve - Hajduk 1-9, Virovitica - Dinamo 1-3, Slavonac - Slaven Belupo 0-1


IVANKOVIĆ SE NE BOJI OTKAZA
Ne bojim se otkaza i sigurno ga neću dobiti jer ako u klubu procijene da im nisam potreban, dogovorit ćemo se, rekao je trener Branko Ivanković nakon sramotne Dinamove igre protiv Virovitice. (dl)

VELIKI ODAZIV NA PETICIJU TORCIDE
U utorak je u Marmontovoj ulici u Splitu započelo potpisivanje peticije za smjenu Hajdukove uprave, koja će se u organizaciji Torcide potpisivati do subote 29. rujna. (dl)

BOYSI UPALI NA TRENING
Na posljednji trening prije utakmice protiv Virovitice upalo je nekoliko BBB-a.
- S njima smo stalno u kontaktu i to nije ništa neobično jer to nije prvi put da su oni na našem treningu - objasnio je Dinamov trener Branko Ivanković. (tg)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jerkovic 26.09.2007.

    poruka od mamica za modrica: mali pakiraj kufere idemo iz zagreba...jebo dinamo!!!!!!!!!!!

  • lippi 26.09.2007.

    Nije uzalud balašević napisao pjesmu o virovitici

  • Pero Kvržica 26.09.2007.

    Uvijek neugodni Dinamo uspio je u produžetku iznenaditi favoriziranu Viroviticu na njenom terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare