To je to što me zanima!

Kutija šibica: Gospić 'pregazio' lanjske pobjednike natjecanja

Momčad Gospića sastavljena od ponajboljih hrvatskih malonogometaša pobijedila je u četvrtfinalu Kutije šibica Promotion play, lanjske pobjednike turnira, s uvjerljivih 5-1
Vidi originalni članak

Prošlogodišnji pobjednici Kutije šibica, momčad Promotion play ispala je u četvrtfinalu ovogodišnjeg turnira. Bolji od njih bili su, po mnogima najveći favoriti ovogodišnjeg turnira, malonogometaši Gospića koji su slavili 5-1. Igrači Gospića od samog su početka pokazali da su kvalitetniji. 

Već u uvodnim minutama hrvatski malonogometni reprezentativac Goran Suton zabio je za 1-0. Igrači Promotion playa uspjeli su izjednačiti minutu prije kraja prvog poluvremena, ali u drugom dijelu Gospić je pokazao tko je gazda.

- Znali smo da nas očekuje neugodan protivnik. Ušli smo čvrsto od prve minute, kako je bilo i dogovoreno i u drugom dijelu prelomili utakmicu - rekao je igrač Gospića i hrvatski reprezentativac Korab Morina. 

Gospićani, za koje igraju svi ponajbolji hrvatski malonogometaši teško će od nekoga izgubiti budu li ovako igrali. No Morina poziva na oprez:

- Ne bih rekao da je ovo gotovo, iako svi kažu da smo najjača momčad na turniru. Ali govoreći iz iskustva, ovo je Kutija, nije gotovo dok ne uzmeš taj pehar. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Skanjac 27.12.2011.

    taj gospić je svake godine jedan od najačih, izgleda da ove godine zbilja budu uzeli pehar...

  • ciLa 27.12.2011.

    Na Kutiji su daleko najača ekipa...bravo dečki...

  • etomas 26.12.2011.

    Dok im nedođe Mnk Ploče....

Komentiraj...
Vidi sve komentare