To je to što me zanima!

Kuyt poznaje suca Vinka, no tvrdi da penala nije bilo

Navijači i nogometaši Arsenala još se nisu smirili nakon prve utakmice protiv Liverpoola (1-1) zbog nedosuđenog jedanaesterca na Hlebu
Vidi originalni članak

Očigledno povlačenje Hleba u 66. minuti od strane Kuyta u šesnaestercu Liverpoola nije bilo dovoljno da nizozemski sudac Pieter Vink dosudi jedanaesterac za klub iz Londona. U engleskom tisku su se odmah pojavili navodi kako se Dirk Kuyt i Pieter Vink znaju godinama, a u Arsenalu su još pojačali vlastitu ljutnju nakon određenih saznanja kako su njih dvojica vrlo dobri prijatelji.
- Najgluplje moguće konotacije su te da nisam sudio jedanaesterac zato što sam Nizozemac i zato što je Kuyt Nizozemac - rekao je Vink, koji je inače policijski službenik.
- Koliko puta se susretnu španjolski sudac sa španjolskim igračem, talijanski s talijanskim, njemački s njemačkim. I mislite da onda nacionalnost dolazi do izražaja? Smiješno. Kao i to da nisam svirao jedanaesterac zbog prijateljstva - rekao je Vink.
Dirk Kuyt je također opovrgnuo kako u ovoj priči ima prijateljstva.
- Znam ga, naravno, sudio je stotine utakmica dok sam igrao za Feyenoord. Ali, isto tako poznaje Van Persieja koji igra za Arsenal, pa mi se sve čini čudno za obrazlagati. Jedanaesterac nije bio, rekao sam to i ranije, pa ne vidim razloga za takvu srdžbu - rekao je nizozemski nogometaš, koji je ujedno bio i strijelac jedinog pogotka za LIverpool na Emirates stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • daja26 04.04.2008.

    nije ga dirnuo

  • gunnerica_4 04.04.2008.

    a nije moj ku***,sta sad on ima nes mudrovat bio je penal nismo mi slijepi pa da ne vidimo ali....pokazat cemo mi vama u utorak

  • WhiZkiD 04.04.2008.

    *urac moj nije bio penal.osim u Rvackoj nogometna mafija alla Mamić se pojavila i na Otoku.Sramota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare