To je to što me zanima!

'Zbog prijave Soudanija morao sam se ispričati svima u klubu'

Zbog prijave sam se morao ispričati svima u klubu, čelnicima, upravi... Prijavu sam poslao na svoju ruku, nisam se konzultirao s klubom, pa sam se svima ispričao, rekao je Goran Kvalić
Vidi originalni članak

Jutro nakon što je podnio prijavu zbog Soudanijeva udaranja na utakmici protiv Lokomotive, mobitel Gorana Kvalića nije prestajao zvoniti.

- Zovu sa svih strana, primio sam valjda stotine poziva - javio se Kvalić.

Nogometni entuzijast Goran Kvalić, nogometaš NK Plomina, član klupske uprave i njihov predstavnik u skupštini Županijskog saveza, danima je, kaže, čekao da vidi što će biti sa slučajem Hilala Soudanija. A onda mu je prekipjelo. Odlučio je poslati mail disciplinskom sucu Prve HNL.

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić pogledao je snimku i kaznio Soudanija jednom utakmicom neigranja.

- Zbog prijave sam se morao ispričati svima u klubu, čelnicima, upravi... Prijavu sam poslao na svoju ruku, nisam se konzultirao s klubom, pa sam se svima ispričao. Ne znam koliko našem klubu koristi ovakav medijski tretman - iskren je bio Goran.

Komentari su uglavnom pozitivni, diljem Hrvatske, no ima i onih koji smatraju da nije trebao prijaviti Soudanijevo udaranje.

- Dobio sam nekoliko poruka u inbox, tipa, kad ćeš doći u Zagreb na prebrojavanje para i slične. Ali ne opterećujem se time, takav razgovor karakterističan je za podneblje u kojem živimo - rekao je Goran.

Navijač je Rijeke, pa smo ga priupitali bi li prijavio, primjerice, Franka Andrijaševića?

- To se ne bi dogodilo.

Ali, da se dogodi.

- Ne bi se moglo dogoditi.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • DraženČičak-GTi 21.04.2017.

    Like a boss.

  • vedii888 20.04.2017.

    cinkaroš

  • Rvatina_gugla 20.04.2017.

    Ispričaj se svim Hrvatima zbog tog

Komentiraj...
Vidi sve komentare