To je to što me zanima!

Kyrgios izludio suca i Zvereva: Sjajni poeni, ali ružan rječnik...

Nemaju samo Hrvati svog Australca, imaju ga i Grci. Dok Bernard Tomić sramoti obiteljsko stablo u potpunosti, Nick Kyrgios igra odlično, ali uz dozu kontroverze
Vidi originalni članak

Možete ga voljeti ili mrziti, ali kod Nicka Kyrgiosa (21) nikad nije dosadno. Australac je u trećem kolu Indian Wellsa pobijedio Nijemca Alexandera Zvereva (19) rezultatom 6-3 i 6-4. 

Ako pogledate rezultat, možete pomisliti da je to bio dosadan meč, ali bili biste u krivu. Zverev i Kyrgios budućnost su tenisa, obojica su vrhunski mladi igrači. Ovaj put pobijedio je, na ATP listi četiri mjesta bolje rangirani, Kyrgios. Šesnaesti tenisač svijeta začinio je susret vrlo atraktivnim poenima koji su digli publiku na noge, a nije se sramio ni raspravljati s glavnim sucem. 

U nekoliko navrata, Kyrgios se nije složio s glavnim sucem i odlučio je njegove odluke okarakterizirati rječju 's**nje', za što je dobio opomenu.

Kakve poene je Nick nizao možete pogledati i sami.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Mél.C.B.🌼 15.03.2017.

    Eto ti Djo da te nauci pameti! :D

  • obama terorist 15.03.2017.

    Kirgios talentom najvise podsjeca na Rogera ali glavom na junca..

  • silaaaa 15.03.2017.

    Ovaj nick može u top 3 bez problema da hoće i danas ce pobijediti novaka u to sam uvjeren koef. 3.00. Ali uopce ga ne zanima pretjerano tenis, cak i nema ni trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare