To je to što me zanima!

Kyrgios izvrijeđao bivšu: Tamo si s nekim likom, gadiš mi se

Već svima poznat po kontroverznom ponašanju, Nick Kyrgios i njegova bivša djevojka prekinuli su nakon Australian Openu, a na društvenim mrežama objavljen je njihov nimalo ugodan razgovor
Vidi originalni članak

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios (25) na ovogodišnji Australian Openu poveo je djevojku Chiaru Passari s kojom je bio u vezi skoro cijelu veljaču. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nick Kyrgios

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubav je cvjetala, ali prema objavama koje je Passari stavila na društvene mreže i više je nego jasno da golupčići više nisu zajedno. 

Još prije desetak dana, za Valentinovo su javno izmjenjivali nježnosti, a samo par dana nakon toga Chiara je izbrisala zajedničke fotografije i zaključala profil.

- Uvijek će biti borbi, ali dok god postoji ta čarolija i nezaboravna iskustva, onda je to vrijedno. Sretno ti Valentinovo. Volim te- napisala je Chiara na Instagram profilu, dok je s druge strane Kyrgios objavio zajedničku fotografiju i napisao:

"Borba će uvijek biti, samo trebati odabrati s kime ćete se boriti. "2021. znaj da će moja energija uvijek biti ista, autentična i slobodna".

Odjednom se dogodio veliki zaokret te je Chiara opalila rafal emocionalno nabijenim porukama kojima na Instagramu nije mjesto.

Nimalo ugodan razgovor između australske zvijezde i njegove bivše djevojke izgledao je ovako:

- Zbogom. Tamo si s nekim likom. Predobro. Gadiš mi se. Uživaj u svom životu - napisao je Kyrgios, da bi Chiara uzvratila:

- Upravo si mi sve rekao, a da to ni ne shvaćaš. Ti mrziš sam sebe!

Nik nije ostao dužan, te je uvrijedio Chiaru:

- Zbogom. Ostani u Canberri do kraja života, g***o jedno - poručio je Kyrgios koji je Chiaru prestao pratiti na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dusansk 02.03.2021.

    Najbolji teniser instagrama !!!

  • kolikojesati 27.02.2021.

    Skoro cijelu veljaču, hahah, kakav članak :)

  • medeki 25.02.2021.

    Bio u vezi skoro cijelu veljaču, hahahahaha.....Da je bar cijeli siječanj, to bi bila veza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare