To je to što me zanima!

L. Červar: Možda na SP-u Zadar bude dom Hrvatske

Atmosfera u Višnjiku potpuno je oduševila sve hrvatske rukometaše, koji možda preispitaju odluku da na EP-u igraju isključivo u Zagrebu
Vidi originalni članak

Dvorana na Višnjiku prošla je prvi test - Zadrani su navijanjem iznenadili i najveće optimiste. Više od 8000 ljudi dupkom je ispunilo novu dvoranu. Gromoglasno navijanje ostavilo je bez teksta i novinare, posebno one iz stranih medija, kojima je “zadarsko navijanje” dotad bilo sasvim nepoznat termin.
Na pitanje je li igdje dosada doživio ovakvu atmosferu i hoće li predložiti Zadar za domaćina hrvatske reprezentacije na SP-u, izbornik Červar odgovara:
- Bogami, ako se ovakvo navijanje nastavi, morat ćemo se preispitati. Kad smo dolazili, znali smo da Zadar živi za sport, ali nismo mogli ni zamisliti da će nas ovako toplo i spontano dočekati.
No predsjednika HRS-a Željka Kavrana publika je gromoglasno izviždala. Tornado opovrgava da je to zbog malog broja ulaznica puštenih u prodaju.
- Jedna je grupa počela zviždati i uskoro su svi to prihvatili - objašnjavaju iz Tornada.

MUSLIMANIMA ALKOHOL NA DAR
Gradonačelnik Zadra Živko Kolega izaslanstvu alžirskoga saveza među suvenire je stavio i bocu maraschina.
- To je izvorni zadarski proizvod i daruje se kao uspomena - brane se u gradskoj upravi.
- Grijeh je i uvreda muslimanima u bilo kojoj prigodi davati alkohol - kazao je muftija zagrebački Ševko Omerbašić.
Alžirci, kojima je kao sunitskim muslimanima zabranjeno piti alkohol, dar nisu odbili, vjerojatno iz pristojnosti. A tko zna bi li darovi bili isti da su u gradskoj upravi na vrijeme “zbrojili dva i dva”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare