To je to što me zanima!

L'Equipe: Zidane mijenja Josea Mourinha na klupi Manchestera

Mou se žalio na Martiala i Valenciju, a i s Pogbom ima odnos 'toplo-hladno'. S obzirom na to da nikada nije zadovoljan, mnogi ga ne vide zadugo na klupi 'crvenih vragova'. Izgleda da je zamjena spremna...
Vidi originalni članak

Treća sezona na klupi bilo kojeg kluba Joseu Mourinhu uglavnom je turbulentno razdoblje. Iznimka nije niti njegova vladavina u Manchester Unitedu. Već je upozorio da njegova momčad nije spremna za početak Premiershipa, a opet ima i nesuglasica s nekim igračima.

Mou se žalio na Martiala i Valenciju, a i s Pogbom ima odnos 'toplo-hladno'. S obzirom na to da nikada nije zadovoljan, mnogi ga ne vide zadugo na klupi 'crvenih vragova'. Međutim, izgleda da je zamjena spremna.

Francuski L'Equipe na naslovnici ima Zinedinea Zidana, kao naizglednijeg kandidata za Mourinhovog nasljednika. Zizou je bez angažmana od svibnja ove godine, kada je dao ostavku na klupi Real Madrida.

Francuska legenda osvojila je s 'kraljevskim klubom' tri uzastopne Lige prvaka i čini se da je spreman za nove izazove na Otoku. Iako je Mourinho zasad još uvijek glavni, pitanje je koliko će u Manchesteru još trpjeti njegove 'mušice'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sljuk 16.08.2018.

    Bude Zizou zazidal Murinja u temelje novog stadiona kojega budu gradili kad osvoje ligu prvaka i premiership

  • Povraćotina 15.08.2018.

    Zidane mijenja stranca na klupi dinama i osvaja čampijons ligu

  • miss_kolumbije90 15.08.2018.

    Perisic ce dobro suradjivat sa zizuom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare