To je to što me zanima!

L. Matthaus: Vrijeme je da Španjolska nešto osvoji

Legendarni njemački nogometaš je komentator Eura za Eurosport. Bivši mađarski izbornik jasno je rekao na koga tipuje kao prvaka Europe
Vidi originalni članak

Danas 47-godišnji Lothar Matthäus imao je sjajnu karijeru. Za Njemačku je igrao čak 150 puta. Igrao je na čak pet Svjetskih prvenstava, ali i na četiri europske smotre. Bio je i pobjednik 1980., a sve su to dovoljno dobri argumenti da ga se posluša kada govori o raspletu ovog Eura.
- Španjolci su dosad igrali sjajno na ovom turniru. Italija se, s druge strane, u ćetvrtfinale ugurala na mala vrata. I baš zato mislim da je konačno došlo vrijeme da Španjolska osvoji jedno veliko natjecanje - rekao je bivši mađarski izbornik, te trener Rapida, Partizana, Atletico Paranaensea i Red Bull Salzburga.
Matthäus ima i vrlo dobre razloge zašto momčad Luisa Aragonesa gura u ulogu prvih favorita Eura.
- Oni jednostavno imaju izvrsne igrače. Pogotovo su sjajni napadači, David Villa i Fernando Torres. U utakmicama u kojima su dosad igrali bili su jako, jako dobri i mislim da je ključ plasmana u polufinale baš u njihovih rukama. I uspjet će, Torres i Villa će odvesti Španjolsku do pobjede protiv Italije - predviđa Matthäus.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare