To je to što me zanima!

L. Podolski donio pobjedu Nijemcima na startu Eura

Njemačka reprezentacija je u drugom susretu naše skupine B pobijedila Poljsku 2-0, a dvostruki strijelac bio je odlični Lucas Podolski
Vidi originalni članak

Žilama im teče poljska krv i sporazumijevaju se na poljskom, no njih dvojica kao da uopće ne mare za to. Miroslav Klose, a posebno Lukas Podolski, nisu imali milosti prema Poljskoj večeras na stadionu Worthersee u Klagenfurtu. Prvi gol Podolskog zapravo je Kloseov - Miroslav je napravio sve, a Lukas samo ugurao loptu u mrežu - no drugi je “ljepotica” prva dva dana Eura. Golanski i Bak zakasnili su i lopta je sjela Podolskom točno na volej, ljevicom za 2-0.
Izuzev Gomeza, ova Njemaćka gotovo je ona ista sa SP-a 2006.: Ballack je i dalje gazda te momčadi, a Lahm još uvijek jedan od najboljih bekova svijeta, jedino Schweinsteiger nije onako dobar kao što je bio. Igrači su, dakle, isti, no nije to ona goropadna, Klinsmannova Njemačka s Westfalena ili olimpijskog stadiona u Berlinu. Ovo je proračunata, njemački proračunata momčad koja traži slabosti sve dok ih konačno ne nanjuši i koja igra taman koliko treba.

UBOJITI PODOLSKI

Napadač koji se u Bayernu strahovito muči kad navuče bijeli dres s tri crne pruge na ramenima postaje “zvijer”. S ova dva gola Poljskoj već je zabio 27 puta za njemačku reprezentaciju.


BAK, AJME MAJKO

Skupa u obrani s Golanskim i Wasilewskim, 35-godišnji Jacek Bak najveća je slabost poljske momčadi. Leo Beenhakker vodi ih dobro, no nisu slučajno primili najviše golova u kvalifikcajama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • torcida_4ever 09.06.2008.

    meni je drago sto dudu igra za nas ali ne razumijem kako moze*

  • torcida_4ever 09.06.2008.

    ali ja stvarno ne razumijem kako netko moze igrati za drzavu koja nije njegova!! npr.podolski zabija svojima golove,viduka,kalac itd. igraju za australiju, vastic za austriju. btw. meni je drago sto dudu igra za nas ali ne razumijem kako! zao mi je sto je poljska izgubila!

  • ANTONIJAI TOSE 4-EVER 09.06.2008.

    ma njemci su kraljevi, imaju super nacin igre!!! podolski je kralj al sta sve moze schweinsteiger napravit al je oslabia bas mi ga je za!

Komentiraj...
Vidi sve komentare