To je to što me zanima!

LA Galaxy slaže vezu iz snova: Uz Gerrarda stiže i Ronaldinho

Ronaldinho je trenutačno član meksičkog Queretara (ugovor mu istječe za dva mjeseca), a u povijesti je dvaput (2004. i 2005.) proglašen najboljim igračem...
Vidi originalni članak

Američki MLS uskoro će dobiti još jednu veliku nogometnu zvijezdu. U američkoj nogometnoj ligi već su Frank Lampard, Kaka, Thierry Henry i Robbie Keane, a uskoro će im se pridružiti i brazilski čarobnjak Ronaldinho.

Za Ronaldinha je najviše "zagrizao" LA Galaxy, čiji će dres od ljeta nositi i Steven Gerrard. Kakav bi to tandem u vezi bio!

Ronaldinho je trenutačno član meksičkog Queretara (ugovor mu istječe za dva mjeseca), a podsjetimo, Ronaldinho je dvaput (2004. i 2005.) proglašen najboljim svjetskim igračem.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • plavka11 03.05.2015.

    a zaboravili ste senor raula koji je u cosmosima

  • CFC17 02.05.2015.

    Ronaldinho je covjek zbog kojega sam zavolio nogomet, moguce da njega nije bilo nikada nebih nabijao loptu u zid kuce kao mali, nikada nebih hodao po igralistima, ostvario razna prijateljstva. Nikada nebih poceo vjerojatno navijati za Chelsea. On je taj za mene koji je meni stvorio ljubav za nogometom. Ne kazem da u njegovo vrijeme nije bilo boljih (Ronaldo, Zidane ...), ali ona lakoca, ples sa loptom, ma divota. To je imao i ima samo Ronaldinho, i kao takav meni je bio i biti ce najbolji na svijetu, a ne Pele, Maradona, Messi (patuljak) ili Cristiano (maneken), Ronaldinha nitko nikada nije mrzio, imao je ono nesto u sebi (malo se zeznuo zbog zena sto mu je karijeru odvelo u krivom pravcu, ponajvise mislim na Milan).

  • Chris_McCandless 02.05.2015.

    Gerrarda 90% balavurdije s 24 sata pamte po onom prošlogodišnjem proklizavanju koje je Liverpoola (najvjerojatnije) koštalo naslova prvaka. E pa, Gerrarda pratim od 1999., a Ronaldinha od 2002., obojicu sam gledao kako podižu trofeje Lige prvaka, obojicu sam ih gledao na vrhuncu. Pa djeco draga, Gerrard je valjda jedini igrač koji je te 2005. odbio novi, Abramovičev Chelsea, koji je svojevremeno kao najbolji veznjak svijeta odbijao ponude Reala i Bayerna, zbog ovog mog jada od kluba. Ronaldinho, s druge strane je bio vanzemaljac, jedini Barcin igrač kojemu se cijeli Santiago Bernabeu ustao i zapljeskao. Davno su prošla ta vremena kad su njih 2 na svojim pozicijama bili 2 najbolja igrača svijeta, duboko su u tridesetima, ne mogu trčati kao nekada... ali ni ne moraju, majstorima s takvom vizijom je jedna tisućinka potrebna da naprave show, pogotovo u MLSu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare