To je to što me zanima!

La Gazzetta: Ronaldinho je sve dogovorio s Gremijem

Ronaldinho je prema pisanju uglednih talijanskih novina potpisao ugovor s matičnim klubom. Iako detalji nisu poznati, Flamengo, Palmeiras i Blackburn su siguno otpali
Vidi originalni članak

Ronaldinho se vratio kući. Nakon 10 godina izbivanja iz rodnog Brazila nogometni virtuoz potpisao je ugovor s Gremijem, ako je vjerovati pisanju La Gazzette dello Sport

Ronaldinho i njegov menadžer Roberto De Assis dogovorili su sve stavke ugovora, od plaće do odštete, iako konkretne brojke nisu poznate, navodi talijanski dnevnik.

Palmeiras, Flamengo i Blackburn kao glavni kupci su tako otpali iz igre, a Dinho koji je prije nekoliko dana napustio Milanove pripreme trebao uskoro zaigrati za klub u kojem je ponikao prije 13 godina.

Za Gremio je igrao od 1998. do 2001. nakon čega je karijeru nastavio u PSG-u. Najbolje dane proživio je u Barceloni s kojom je u pet godina osvojio Ligu prvaka, Primeru i španjolski Kup. U dvije godine provedene u Milanu nije pokazao toliko umijeće kakvo se od njega očekivalo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sandyzg 05.01.2011.

    šteta, bilo bi munajbolje u Dinamu, tada bi ga još češće gledali

  • Amiami 05.01.2011.

    još jedan tužan kraj brazilske zvijezde na europskoj sceni, steta od Ronalda, Adriana, sad Ronaldinha... tko je slijedeći Kaka???

  • JunFan 04.01.2011.

    "U dvije godine provedene u Milanu nije pokazao toliko umijeće kakvo se od njega očekivalo" - Što 15 golova i 17 asistencija iz prošle sezone nije bilo dovoljno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare