To je to što me zanima!

Lacković zbog operacije propušta SP u Hrvatskoj?

Ne želim riskirati, ako i odem na operaciju, bit ću sto posto spreman za Svjetsko prvenstvo, rekao je o svojoj ozljedi Blaženko Lacković
Vidi originalni članak

Ozljeda trbušnog zida već dulje vrijeme muči našeg rukometnog reprezentativca i člana njemačkog HSV-a Blaženka Lackovića, a jedno od mogućih rješenja je operacija.
- U ponedjeljak idem u München na pregled pa ćemo vidjeti što će reći specijalisti - kaže Lac i dodaje:
- Ako se i odlučim na operaciju, bit će to samo zato da bi spreman dočekao pripreme za Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj. Oporavak traje dva i pol tjedna, tako da bi pripreme s reprezentacijom počeo od samog početka.
Lacković kaže kako bi i bez operacije mogao igrati bez ikakvih problema, no ozljeda se u svakom trenutku može pogoršati, a on u ovom trenutku ne želi ništa riskirati.
- Bila bi to preventivna operacija, zato mi je i klub izašao u susret, oslobodio me obveza na četiri prvenstvene utakmice u prosincu kako bi potpuno spreman dočekao SP i nastavak klupske sezone - uvjeren je Lacković, koji ne želi ni pomišljati o mogućnosti da propusti Svjetsko prvenstvo.
- O tome nisam razmišljao. Ako i odem na operaciju, bit ću spreman za SP, ne želim propustiti najveći rukometni događaj u Hrvatskoj - zaključio je raspoloženi Lacković.

DŽOMBA I SULIĆ
Žao mi je da su se takvi majstori odlučili povući iz reprezentacije baš pred SP koji se igra u Hrvatskoj. Falit će nam, ali još se uvijek nekako nadam da će se predomisliti i s nama istrčati na teren.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare