To je to što me zanima!

Ladićev popis: Kalinić i Sharbini in, Mandžukić aut

Na popisu izbornika mlade reprezentacije za dvoboje protiv Italije i Farskih otoka je pet igrača iz inozemnih klubova. Santini dolazi iz drugoligaša
Vidi originalni članak

Dražen Ladić, izbornik U-21 nogometne reprezentacije, objavio je popis igrača za kvalifikacijske utakmice s Italijom i Farskim otocima. Zbog bježanja iz kampa izostavio je Mandžukića, zbog nezalaganja Glavinu, a pozvao je Anasa Sharbinija i Nikolu Kalinića koji su prije bili nezadovoljni što nisu pozvani ili se nisu odazvali pozivu.
- Da, puno je to incidenata za tako mlade dečke, ali to je stvar lošeg odgoja igrača u klubovima još od 15. godine - rekao je Ladić.

POPIS MLADIH REPREZENTATIVACA
Vargić (Osijek), Ježina (Zadar), Santini (Moslavina), Vida (Osijek), Prahić (Varteks), Pamić (Rijeka), Jajalo (Slaven Belupo), Ipša (Energie), Lovren (Inter Zaprešić), Baković (Rijeka), Dinjar (Osijek), Duspara (Lučko), Bošnjak (Drava Ptuj), Iličević (Bochum), Sharbini (Rijeka), Bušić (Dinamo Kijev), Kukec (Inter Zaprešić), Rukavina i Kalinić (Hajduk), Kerić (Cibalia), Tadić (Dinamo) i Džidić (Zrinjski Mostar).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • podgorac 04.10.2007.

    bravo ladiću nauči te balavce što je svetost

Komentiraj...
Vidi sve komentare