To je to što me zanima!

Laganica za početak: Sinkovići u polufinalu Svjetskog kupa...

Bilo je dobro, zadovoljni smo utrkom. Puno bolje smo išli nego u Beogradu na prvom Svjetskom kupu. Danas je dosta vjetrovito, zadnjih 500 m je bilo valova pa smo morali biti koncentrirani, ali lagano smo pobijedili, rekao je Valent Sinković
Vidi originalni članak

Braća Valent i Martin Sinković su u petak u kvalifikacijama na drugom Svjetskom kupu u poljskom Poznanu s najbržim vremenom u svojoj skupini osigurali direktan plasman u polufinale dvojca na pariće. 

Sinkovići su s vremenom 6:15.19 ostavili iza sebe mađarsku posadu s tri sekunde zaostatka (6:18.54), a američku posadu s pet sekundi zaostatka (06:20.28).

- Bilo je dobro, zadovoljni smo utrkom. Puno bolje smo išli nego u Beogradu na prvom Svjetskom kupu. Danas je dosta vjetrovito, zadnjih 500 m je bilo valova pa smo morali biti koncentrirani, ali lagano smo pobijedili tako da smo zadovoljni - rekao je Valent Sinković.

- Prije utrke smo pričali da, ako će biti mogućnost ostvariti što brže vrijeme i približiti se vremenu 6:00, idemo na to. Na 1.000 m je bilo jako dobro, ali smo prije 500 shvatili da je dosta valova i nismo htjeli riskirati ili nešto pa smo spustili broj zaveslaja i mirno priveli utrku kraju - rekao je Martin Sinković.

Polufinalna utrka na rasporedu je u subotu, 18. lipnja u 11.10 h.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • arow 17.06.2022.

    Ovi bi momci trebali dobiti ime neke ulice u minimalno 10 gradovaSvaka vam castDajte im malo vise prostora

Komentiraj...
Vidi sve komentare