To je to što me zanima!

Lahm brani Götzea: Nike mu je naredio da nosi njihovu majicu

Kapetan Bayerna oštro je napao američkog proizvođača sportske opreme te kaže kako je mladi Nijemac morao nositi majicu konkurenta na predstavljanju u Bayernu
Vidi originalni članak

Ne vjerujem da je Mario imao zle namjere, osvrnuo se kapetan Bayerna na Götzeovo predstavljanje u Bayernu.

Mladi njemački nogometaš izazvao je veliki skandal pojavivši se na predstavljanju u majici Nikea što je jako naljutila glavnog Bayernova sponzora Adidas.

- Mišljenja sam da mu je njegov sponzor naredio da nosi njihovu majicu na predstavljanju. On je samo napravio što su mu rekli bez razmišljanja da ga na taj način iskorištavaju. Takav način marketinga kosi se s ugovorom koji imamo s našim dugogodišnjim sponzorom - oštar je Lahm.

Götze je predstavljen 1. srpnja, a Bayern se dan poslije morao javno ispričati Adidasu na neoprostivom propustu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Hasenfefer 10.07.2013.

    nemreš biti pošten i jeben možeš biti samo jeftina kurva bez obzira koliko novaca dobio Kaj hoćete reči da nije znal ko je glavni sponzor Bayernu? Ili ni igral u Njemačkoj ili je mentalno zaostao. Bolje bi Vam bilo da ste natrag Olića uzeli taj bu još 4 godine igral na vrhunskoj razini.

  • sukizd 10.07.2013.

    nike i adidas su ista firma, ovakvim potezima pokušavaju istisnuti ostale konkurente..

  • Istina7 10.07.2013.

    Okrenite znak Nike naopako i dobit ce te prikriveni logo Adidasa ...Nike posjeduje neznam tocno koliki udio Adidasa oko nekih 52% ako se nevaram stoga je i večinski vlasnik i to dobro koriste kako bi manipulirali sa ljudima koji posjeduju ostatak djela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare