To je to što me zanima!

Lakersi dobili Sunse bez Šarića, Jokićev Denver slomio Portland

Nakon što je Phoenix poveo u seriji, Lakersi su preokrenuli rezultat. Na domaćem su terenu slavili u trećoj utakmici (109-95) na krilima Davisa, a Dario Šarić je zbog odluke trenera utakmicu odgledao s klupe
Vidi originalni članak

Nije ozlijeđen ili nespreman, ali trener Williams odlučio je kako mu Dario Šarić ne treba na trećoj utakmici playoffa protiv LA Lakersa (109-95). A na parketu su Vogelovi izabranici bili bolji i bez problema slavili dok je na Šarićevoj poziciji igrao Frank Kaminsky. Najbolji je za Sunse bio Deandre Ayton s 22 koša i 11 skokova, dok je domaće predvodio Anthony Davis s 34 koša i 11 skokova. LeBron James je imao 21 poen uz devet asistencija i šest skokova.

Denver Nuggetsi su na gostovanju kod Portlanda slavili s 120:115 te vratili prednost domaćeg terena jer se iduća utakmica igra u Denveru. Najbolji na parketu bio je srpski centar Nikola Jokić koji je ubacio 36 koševa uz 11 skokova i pet asistencija, a Jokić je u posljednjoj minuti prekinuo taktičku seriju Blazersa i uzeo skok nakon što je Morris promašio slobodno bacanje.

Portland je predvodio Lillard s 37 koševa, dva skoka i pet asistencija, dok je Jusuf Nurkić imao 13 koševa, 13 skokova i šest asistencija. Nije bilo iznenađenja na utakmici Milwaukee Bucksa i Miami Heata jer su Bucksi na gostovanju poveli 3:0 u seriji. Rezultat je bio visokih 113:84.

Khris Middleton je ubacio 22 poena uz osam skokova i pet asistencija za Buckse, dok je Heat predvodio Jimmy Butler s 19 koševa, osam skokova i šest asistencija. Bucksi mogu pobijediti već u subotu i 'pomesti' Heat na njihovom terenu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sport10 28.05.2021.

    na kojem tv cannel se moze pratiti uzivo NBA kosarka,unaprijed hvala  

  • 28.05.2021.

    Da , šarić je bio taj bez kojeg se nije moglo

  • potparol .at.fr 28.05.2021.

    Razocarao me Miami 😕 Ocekivao sam da ce pokazati vise,ovako samo mogu sacuvati obraz i izbjeci metlu. Ocekivao sam vise i od trejblejzersa ...na kraju se sve svodi na Lilardovo ispucavanje trica. 🧱🪵 Jedino Lakersi igraju iznad ocekivanja...bar mog🤔 no oni pokazuju zasto su prvaci i na tome skidam kapu. Ocito da CP ne vuce ekipu u doigravanju kako se ocekivalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare