To je to što me zanima!

Hezonja i društvo dobili Šarića nakon Lillardove akcije u finišu

Hezonjin Portland pobijedio je Šarićev Phoenix. Super Mario se ozlijedio na poluvremenu, Šiši zabio 17 poena i dodao sedam skokova. Bucksi izgubili od Dallasa (bez Dončića) pa promovirali Lakerse
Vidi originalni članak

Nekad su zajedno igrali za Zagreb, a sad su se nadigravali u NBA ligi. Međusobni obračun hrvatskih zvijezda, Dario Šarić vs Mario Hezonja, pripao je Šariću, ali njegovi su Sunsi kod kuće izgubili poen razlike od Hezonjinih Blazersa, 110-111 akcijom Damiana Lillarda za 2+1 poen 26 sekundi prije kraja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrač utakmice bio je C.J. McCollum sa 30 poena, a Lillard je zabio tri manje. Odličan je bio i Carmelo Anthony sa 23 poena i osam skokova (uz 50% šuta iz igre). Mario Hezonja je za nešto više od četiri minute na terenu postigao 2 poena. Zbog bolova u leđima odigrao je samo prvo poluvrijeme.

Kod Phoenixa najbolji je bio Kelly Oubre sa 24 poena, dok je sve bolji Dario Šarić za 31 minutu zabio 17 poena i imao sedam skokova.

SLOVENSKI WUNDERKIND Šok i tišina u dvorani: Dončić se ozlijedio, stigli prvi rezultati

Veliko iznenađenje dogodilo se u Milwaukeeju gdje je Dallas iako bez Dončića pobijedio Buckse (116-120) i skinuo ih sa vrha NBA liga, a u status momčadi s najboljim omjerom promovirao LeBrona i LA Lakerse.

Poraz je Bucksima utoliko teže pao jer je Giannis Antetokounmpo odigrao utakmicu sezone: 48 poena, 14 skokova i 4 asistencije! Kod Dallasa najbolji je bio Porzingis sa 26 poena i 12 skokova.

U teksaškom derbiju: Houston Rockets - San Antonio Spurs 109-107.  U drugoj četvrtini Rocketsi su gubili čak 25 poena, a izvukli su ih Russell Westbrook (31 poen i 10 skokova) i James Harden (28 poena, 8 skokova i 7 asistencija). Kod Spursa najbolji je bio LaMarcus Aldridge: 19 poena i 13 skokova.

Rezultati:

Detroit Pistons - Washington Wizards 119-133

Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers 133-113

Houston Rockets - San Antonio Spurs 109-107

Memphis Grizzlies - Miami Heat 118-111

Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks 116-120

Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 109:-

Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 110-111

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 17.12.2019.

    lakersi su odlična ekipa teško ce itko protiv njih

  • wwww 17.12.2019.

    Vjerujem da su neki ovdje priželjkivali da noćas Mavericksi izgube 30 razlike i da bi onda svršavali o veličini Dončića ali za uspjeh Dallasa nije Dončić toliko zaslužan već je to jedna moćna pucačka ekipa koja te zatrpa tricama a ako ćemo već i o td Dončića zanimljivo da i Brunson već i u dvije utakmice pokazao da može biti na razini td.tj ekipa Dallasa dozvoljava play-u da može ostvariti td pa makar da im tu igra i Roko Leni Ukić a opet vjerujem da će ih Boston dobiti prekusutra jer Dallasu ne odgovora sporija igra s dosta kontakta već oni obožavaju run&gun a Bucksi igraju slično i noćas smo mogli vidjeti zašto bi ovu godinu LBJ trebao biti mvp a ne Giannis bez obzira na njegovih 40 tak koš.za mene je on noćas bio glavni krivac što su Bucksi izgubili i njegovi glupi air ball-ovi za tricu..

  • Sumpy7 17.12.2019.

    "Hezonja i društvo dobili Šarića tricom 26 sekundi prije kraja..." Tricom??? Bas me zanima odakle ste ovo prekopirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare