To je to što me zanima!

Lako tako kada imate Pašalića: Atalanta je zabila pet komada!

Mario Pašalić bio je u početnoj postavi i asistirao je za prva dva gola. U 11. minuti je na njegov ubačaj gol glavom postigao Mancini, a u 44. minuti na isti je način Zapata postigao prvi od svoja četiri pogotka
Vidi originalni članak

Nogometaši Atalante s uvjerljivih su 5-0 (2-0) slavili na gostovanju kod Frosinonea u dvoboju 20. kola talijanske Serie A, a četiri pogotka postigao je kolumbijski napadač Duvan Zapata.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi momčadi iz Bergama i asistirao je za prva dva gola Atalante. U 11. minuti je na njegov ubačaj gol glavom postigao Mancini, a u 44. minuti na isti je način Zapata postigao prvi od svoja četiri pogotka.

U drugom poluvremenu Kolumbijac je zatresao mrežu još triput: prvo u 47. minuti, potom u 64. te na kraju u 73. minuti za konačnih 5-0.

Pašalić je igrao do 60. minute, a Zapata je u posljednjih deset utakmica zabio 14 golova uz jednu asistenciju. Sjajan učinak kolumbijskog napadača, koji je ove sezone pronašao pravu formu. Njegova cijena prema Transfermarktu iznosi 22 milijuna eura, no trenutno vrijedi i puno više.

Atalanta je sa 31 bodom na šetom mjestu, dok je Frosinone sa 10 bodova predzadnji i na putu prema Serie B.

U nedjelju su na rasporedu još četiri utakmice, a sastaju se: Fiorentina - Sampdoria, SPAL - Bologna (15 sati), Cagliari - Empoli (18.00) i Napoli - Lazio (20.30). 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 20.01.2019.

    To je dvije asistencije vise od naprimjer Pjace unazad dvije godine.

  • emenike 20.01.2019.

    Lako tako kad imaju Pašalića a Duvan zabio 4 komada. O hebem te realnoga

  • mihic82 20.01.2019.

    Hm mislimse jel ovo za HInu napisao Gabelic, Jurisic ili Duplancic, samo ta tri lika prate svaku mrvicu o Pasalicu. Jos oni gaje nadu da je on kapacitet za PL. Braco za momka koji je napokon upao u prvih 11 u Atalanti

Komentiraj...
Vidi sve komentare