To je to što me zanima!

Lampard: Možemo mi puno bolje od ovoga s Juveom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Chelseaja stekli su minimalnu, ali ipak krupnu (1-0) prednost u odnosu na Juventus uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

Borbenu i taktičku utakmicu na Stamford Bridgeu odlučio je pogodak Didiera Drogbe u prvom poluvremenu, a izvedbom svoje momčadi nije bio do kraja zadovoljan Frank Lampard, nositelj igre Chelseaja na sredini terena.
- Naravno da možemo daleko bolje od ovoga. No, dvije stvari smo uspjeli pretočiti u realnost: nismo primili pogodak i pobijedili smo - govorio je sa, ipak, veselim glasom Lampard, te nastavio:
- Uzvratna utakmica u Torinu će biti novi veliki boj. Mi smo na novom početku, novi trener Guus Hiddink je napravio određene promjene i moram priznati da se osjeća neki novi vjetar u klubu. Svakako pozitivniji. Imamo problema još uvijek u igri, ali ih rješavamo u hodu. Nadam se da ćemo za dva tjedna biti još jači, stabilniji i da ćemo potvrditi ovu pobjedu - zaključio je engleski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • majmun66 26.02.2009.

    jebote,koji je Blažićko konj.U sažetku je ime jednog Amaurija,izgovarao Ama uri.Jel moguće da nije nikad čuo za njega koliko je uživljen u Manchester

Komentiraj...
Vidi sve komentare