To je to što me zanima!

Sudar Ferrarija na startu utrke u Singapuru! Hamilton je slavio

Iako je vrlo loše odradio subotnje kvalifikacije, Lewis Hamilton upisao je jubilarnu 60. pobjedu u karijeri u Formuli 1 nakon sudara Vettela, Räikkönena i Verstappena u prvom krugu
Vidi originalni članak

Britanski vozač u Mercedesu Lewis Hamilton pobijedio je na Velikoj nagradi Singapura, dok je njegov veliki konkurent, Nijemac Sebastian Vettel u Ferrariju, morao odustati nakon sudara u prvom krugu.

Nakon deset godina u Singapuru je padala kiša za vrijeme utrke, a odmah nakon starta uslijedio je trostruki sudar Vettela, njegova momčadskog kolege, Finca Kimmija Räikkönena, i Nizozemca Maxa Verstappena.

Sva trojica morala su odustati, a poklon je iskoristio Hamilton, koji je startao tek s petog mjesta i u novonastaloj situaciji lako došao do pobjede i povećanja ukupnog vodstva.

Hamilton je proslavio 60. pobjedu u karijeri i sedmu ove sezone, a mjesto na podiju još su osigurali Australac Daniel Ricciardo (Red Bull) i Finac Valtteri Bottas (Mercedes).

U ukupnom poretku vodi Hamilton s 263 boda, Vettel je ostao na 235, dok je Bottas treći s 212. Sljedeća utrka je VN Malezije u Sepangu za dva tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 17.09.2017.

    ..Koji je glupan ovaj Vettel,ja ne mogu sebi doć!!!..

  • Matija1611 17.09.2017.

    Ovo je meni najgluplja staza i ja bi ju odmah ukinuo.... stalno je losa utrka jer nema preticavanja a i stalno je safety car i neki krš i lom jer nema mjesta da se NETKO pomakne van staze... a vettel je najveći krivac za sudar jer su Maxa on i Kimi stisnuli u sendvič i nije imao kud i bas mi je drago da su se porazbijali

  • rashomonn 17.09.2017.

    Kreten Verstapen sa namerom udara po ko zna koji put, uvek skreće levo-desno kada ga pretiču da bi zaplašio rivale u nadi da će odustati od preticanja da bi izbegli sudar. Vreme je da klinca drastično kazne .

Komentiraj...
Vidi sve komentare